• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
10 sene çok az bir zamandı hele de anneme aşırı düşkündüm, anneme hep derdim Allah benim canımı senden önce alsın senin acını göstermesin diye.. Amin canım benim:KK36:
Allah seni evlatlarına bağışlasın canım benim, en çok sen biliyorsun ne kadar zor olduğu, onların sana ne kadar ihtiyacı olduğunu:KK19:
Düşüncesi bile insana kafayı yedirtiyor ama Rabbim sabrını veriyor işte

10 sene çok az bir zamandı hele de anneme aşırı düşkündüm, anneme hep derdim Allah benim canımı senden önce alsın senin acını göstermesin diye.. Amin canım benim:KK36:
Hani insanın düğümlenip konuşamadığı anlar vardır ya Vuslat'ım işte onlardan birindeyim seninle uzun bir tanışlığımız vardır ama bunu bilmiyodum hayata belki yenik başlamışsın bence galib gelmişsin pırıl pırıl evlatlarınla mutlu bir yuvan var gerisi boş annene allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet toprağı bol olsun sanada evlatlarınla uzun ömür diliyorum tatlım :KK74::KK60:

Allah seni evlatlarına bağışlasın canım benim, en çok sen biliyorsun ne kadar zor olduğu, onların sana ne kadar ihtiyacı olduğunu:KK19:
Düşüncesi bile insana kafayı yedirtiyor ama Rabbim sabrını veriyor işte
Amin canım, Rabbim herkesin evladını anne babasına bağışlasın. Evet çok zor ama dediğin gibi Rabbim sabrını veriyor.
Benim kendime gelmem ayları buldu annemden sonra sakinleştiricilerle ayakta duruyordum ilk zamanlar: ( Bazen burda okuyorum konu açıp annesini çekiştirenleri ve sinir oluyorum, öyle insanlardan acaip nefret ediyorum.

Hani insanın düğümlenip konuşamadığı anlar vardır ya Vuslat'ım işte onlardan birindeyim seninle uzun bir tanışlığımız vardır ama bunu bilmiyodum hayata belki yenik başlamışsın bence galib gelmişsin pırıl pırıl evlatlarınla mutlu bir yuvan var gerisi boş anne allahta rahmet diliyorum mekanı cennet toprağı bol olsu sanada evlatlarınla uzun ömür diliyorum tatlım :KK74::KK60:
Amin canım benim sağolasın:KK36: Rabbim kimseye yakınlarının acısını göstermesin.

Amin canım, Rabbim herkesin evladını anne babasına bağışlasın. Evet çok zor ama dediğin gibi Rabbim sabrını veriyor.
Benim kendime gelmem ayları buldu annemden sonra sakinleştiricilerle ayakta duruyordum ilk zamanlar: ( Bazen burda okuyorum konu açıp annesini çekiştirenleri ve sinir oluyorum, öyle insanlardan acaip nefret ediyorum.
Bazıları kaybetmeden değer bilmiyor ya da her anne bizlerin ki gibi değil, ne bileyim canım anlamak zor.
Evlenmeden önce bi gün erken uyudum, rüyamda annemin öldüğünü gördüm ama nasıl ağlıyorum var ya, sıçrayarak uyandım ağlıyorum deli gibi, annem geldi yanıma sarıldım hiç konuşmadan sadece ağladım, kadında korktu ne oldu diyo, dile getiremiyorum, sustu sarıldı saçımı okşadı, sonra öldüğümü mü gördün dedi cevap veremedim ağlaya ağlaya uyudum koynunda. Bi rüya bile bu kadar etkilediyse gerçeğini düşünemiyorum, Allah gecinden versin.
O günden sonra durduk yere arayıp seni seviyorum demeye başladım, zaten biliyor da duysun istiyorum.

Bazıları kaybetmeden değer bilmiyor ya da her anne bizlerin ki gibi değil, ne bileyim canım anlamak zor.
Evlenmeden önce bi gün erken uyudum, rüyamda annemin öldüğünü gördüm ama nasıl ağlıyorum var ya, sıçrayarak uyandım ağlıyorum deli gibi, annem geldi yanıma sarıldım hiç konuşmadan sadece ağladım, kadında korktu ne oldu diyo, dile getiremiyorum, sustu sarıldı saçımı okşadı, sonra öldüğümü mü gördün dedi cevap veremedim ağlaya ağlaya uyudum koynunda. Bi rüya bile bu kadar etkilediyse gerçeğini düşünemiyorum, Allah gecinden versin.
O günden sonra durduk yere arayıp seni seviyorum demeye başladım, zaten biliyor da duysun istiyorum.
Canım benim:60: Rabbim anneciğine hayırlı uzun ömürler versin İnşaAllah(amin). Mutlaka vardır canım anne olup annelik duyguları gelişmemiş insanlar ama bazıları da sudan sebepler için annesine asi oluyorlar ya onlara gıcığım işte. Ben annemi yanaklarını ısıra ısıra seviyordum:)

Back