- 8 Aralık 2011
- 45.036
- 160.738
- 798
Aile şirketi gibi anlatmış ya olayı komtum artıkAlem ki ne alem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile şirketi gibi anlatmış ya olayı komtum artıkAlem ki ne alem
Ailem öz canım, annem bazı nedenlerden dolayı yuvaya verdi, sonra ev yaptırıp durumu düzelince aldı bizi:)Peki abilerin öz mü? Aile ni buldun mu sonradan özeline gireceksem, özelden konuşuruz sonra
Daha çömezdi o zamanlar ablasıAile şirketi gibi anlatmış ya olayı koptum artık
Daha çömezdi o zamanlar ablası
Ne güzel herşey yolunda gitmişAilem öz canım, annem bazı nedenlerden dolayı yuvaya verdi, sonra ev yaptırıp durumu düzelince aldı bizi:)
Evet canım, tek üzüldüğüm anneciğime doyamadan kaybetmemdi: (Ne güzel herşey yolunda gitmiş
Ay canım ya, anneye doyulmuyor ki, kaç yıl yanında olursa olsun insan doyamaz kiEvet canım, tek üzüldüğüm anneciğime doyamadan kaybetmemdi: (
10 sene çok az bir zamandı hele de anneme aşırı düşkündüm, anneme hep derdim Allah benim canımı senden önce alsın senin acını göstermesin diye.. Amin canım benimAy canım ya, anneye doyulmuyor ki, kaç yıl yanında olursa olsun insan doyamaz ki
Allah rahmet eylesin canım.
Allah seni evlatlarına bağışlasın canım benim, en çok sen biliyorsun ne kadar zor olduğu, onların sana ne kadar ihtiyacı olduğunu10 sene çok az bir zamandı hele de anneme aşırı düşkündüm, anneme hep derdim Allah benim canımı senden önce alsın senin acını göstermesin diye.. Amin canım benim
Hani insanın düğümlenip konuşamadığı anlar vardır ya Vuslat'ım işte onlardan birindeyim seninle uzun bir tanışlığımız vardır ama bunu bilmiyodum hayata belki yenik başlamışsın bence galib gelmişsin pırıl pırıl evlatlarınla mutlu bir yuvan var gerisi boş annene allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet toprağı bol olsun sanada evlatlarınla uzun ömür diliyorum tatlım10 sene çok az bir zamandı hele de anneme aşırı düşkündüm, anneme hep derdim Allah benim canımı senden önce alsın senin acını göstermesin diye.. Amin canım benim
Amin canım, Rabbim herkesin evladını anne babasına bağışlasın. Evet çok zor ama dediğin gibi Rabbim sabrını veriyor.Allah seni evlatlarına bağışlasın canım benim, en çok sen biliyorsun ne kadar zor olduğu, onların sana ne kadar ihtiyacı olduğunu
Düşüncesi bile insana kafayı yedirtiyor ama Rabbim sabrını veriyor işte
Amin canım benim sağolasın Rabbim kimseye yakınlarının acısını göstermesin.Hani insanın düğümlenip konuşamadığı anlar vardır ya Vuslat'ım işte onlardan birindeyim seninle uzun bir tanışlığımız vardır ama bunu bilmiyodum hayata belki yenik başlamışsın bence galib gelmişsin pırıl pırıl evlatlarınla mutlu bir yuvan var gerisi boş anne allahta rahmet diliyorum mekanı cennet toprağı bol olsu sanada evlatlarınla uzun ömür diliyorum tatlım
Bazıları kaybetmeden değer bilmiyor ya da her anne bizlerin ki gibi değil, ne bileyim canım anlamak zor.Amin canım, Rabbim herkesin evladını anne babasına bağışlasın. Evet çok zor ama dediğin gibi Rabbim sabrını veriyor.
Benim kendime gelmem ayları buldu annemden sonra sakinleştiricilerle ayakta duruyordum ilk zamanlar: ( Bazen burda okuyorum konu açıp annesini çekiştirenleri ve sinir oluyorum, öyle insanlardan acaip nefret ediyorum.
Kakao alemsin yaa
Alem ki ne alem
Aile şirketi gibi anlatmış ya olayı komtum artık
üzüldüm rabbim mekanını cennet etsinn..Evet canım, tek üzüldüğüm anneciğime doyamadan kaybetmemdi: (
Canım benim Rabbim anneciğine hayırlı uzun ömürler versin İnşaAllah(amin). Mutlaka vardır canım anne olup annelik duyguları gelişmemiş insanlar ama bazıları da sudan sebepler için annesine asi oluyorlar ya onlara gıcığım işte. Ben annemi yanaklarını ısıra ısıra seviyordum:)Bazıları kaybetmeden değer bilmiyor ya da her anne bizlerin ki gibi değil, ne bileyim canım anlamak zor.
Evlenmeden önce bi gün erken uyudum, rüyamda annemin öldüğünü gördüm ama nasıl ağlıyorum var ya, sıçrayarak uyandım ağlıyorum deli gibi, annem geldi yanıma sarıldım hiç konuşmadan sadece ağladım, kadında korktu ne oldu diyo, dile getiremiyorum, sustu sarıldı saçımı okşadı, sonra öldüğümü mü gördün dedi cevap veremedim ağlaya ağlaya uyudum koynunda. Bi rüya bile bu kadar etkilediyse gerçeğini düşünemiyorum, Allah gecinden versin.
O günden sonra durduk yere arayıp seni seviyorum demeye başladım, zaten biliyor da duysun istiyorum.
Aminüzüldüm rabbim mekanını cennet etsinn..