• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Amin canım, Rabbim herkesin evladını anne babasına bağışlasın. Evet çok zor ama dediğin gibi Rabbim sabrını veriyor.
Benim kendime gelmem ayları buldu annemden sonra sakinleştiricilerle ayakta duruyordum ilk zamanlar: ( Bazen burda okuyorum konu açıp annesini çekiştirenleri ve sinir oluyorum, öyle insanlardan acaip nefret ediyorum.
mekanı cennet olsun canımm. rabbim senide evlatlarına uzunnnnn yıllar bağışlasınn..:KK60:

Canım benim:KK60: Rabbim anneciğine hayırlı uzun ömürler versin İnşaAllah(amin). Mutlaka vardır canım anne olup annelik duyguları gelişmemiş insanlar ama bazıları da sudan sebepler için annesine asi oluyorlar ya onlara gıcığım işte. Ben annemi yanaklarını ısıra ısıra seviyordum:)
Evet çok basit şeylere kapılıp gidiyoruz, yazık ediyorlar kendilerine aslında, sonradan pişman olacaklarına inanıyorum :KK14:
Neyse sen ne yaptın? Nereye kayboldun:KK19:

Evet çok basit şeylere kapılıp gidiyoruz, yazık ediyorlar kendilerine aslında, sonradan pişman olacaklarına inanıyorum :KK14:
Neyse sen ne yaptın? Nereye kayboldun:KK19:
Hayattayken değer bilmem lazım işte:)
Kızım geldi okuldan canım, ona tost yaptım, sonra eşimi uyandırıp çay içtikten sonra işe postaladım:19::)

Değil mi yani:KK19: Aslında bir hafta önce yemiştik lahmacunu da 14 tane lahmacun anca yetti ev ahalisine:-)
Maşallah kalabalık olunca anca tabi :))

Çok şaşırdım:KK70:
:KK53: Ne ama ya, napim canım istemiyor işte:KK70::KK70::KK70:

Yapmaktan çok düşünmek zor zaten :KK59:bir ara eve bir uygulama getirmiştim hergün bir çoçuklardan birinin istediği yemeği yapıyordum gene uygulamaya almayım :KK30:
Sende öneri sunan varmış bende o da yok ki:KK12:

Back