Teşekkür ederim canımüye oldum evim evim güzel evimde takılıyorum daha çok resimlere bakıyorum sonra sizlere denk geldim o zaman yazdıklarından ısınmıştım sana vay dedim sanalda olsa iyi elektrik alınıyormuş öylede kaldım bu senin topikdee..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımüye oldum evim evim güzel evimde takılıyorum daha çok resimlere bakıyorum sonra sizlere denk geldim o zaman yazdıklarından ısınmıştım sana vay dedim sanalda olsa iyi elektrik alınıyormuş öylede kaldım bu senin topikdee..
yoo cevap veriyordunda bıyık altından .. böyle samimi değil.. o gün kimdir necidir kimlersiniz diye ne sormuştum .. şaşırmıştım kurucusu erkek olduğunu öğrendiğimde ondan dı canımm . öğrendim şimdi ..Yüz vermedim miKonuşurum her gelenle ama
Yoğunduk demek ki o zaman kusura bakma
Sende kazen e odaklıydın ama çok soru sordun o gün![]()
Geç olsun güç olmasınyokk anladım zaten jeton düştü canımm..![]()
Hmm anladımyoo cevap veriyordunda bıyık altından .. böyle samimi değil.. o gün kimdir necidir kimlersiniz diye ne sormuştum .. şaşırmıştım kurucusu erkek olduğunu öğrendiğimde ondan dı canımm . öğrendim şimdi ..
yok yavrum çözdüm olayıı kurarmıyım hiçç...Hmm anladım
Kazen beyin eşini tanımıyoruz, forumda değildir muhtemelen üyelerle bağlantı kurup yorulma diye söylüyorum![]()
evett güç olmasın..kız sakın aklından geçirme nede olsa karadenizlidurda saat 12 den sonra filan ..Geç olsun güç olmasın![]()
Neden cevap vermedin
Çocuk Esirgeme canım:)Yuva derken
Selam![]()
Ben de ilk zamanlar Kazen'i bayan sanıyordumyoo cevap veriyordunda bıyık altından .. böyle samimi değil.. o gün kimdir necidir kimlersiniz diye ne sormuştum .. şaşırmıştım kurucusu erkek olduğunu öğrendiğimde ondan dı canımm . öğrendim şimdi ..
Hımm demekki ben yalnız değilmişimm..Çocuk Esirgeme canım:)
Ben de ilk zamanlar Kazen'i bayan sanıyordum![]()
İlk üye olup da Kazen'e rastlayan çoğunluk öyle zannediyordur eminim:))Hımm demekki ben yalnız değilmişimm..
evet öyleymiş öğrendimm.. onu konuştuk az önce ne güldük yaaa..İlk üye olup da Kazen'e rastlayan çoğunluk öyle zannediyordur eminim:))
evet öyleymiş öğrendimm.. onu konuştuk az önce ne güldük yaaa..![]()
Hadi ya bilmiyordum, hiç öyle muhabbetlere giymedik yaÇocuk Esirgeme canım:)
Ben de ilk zamanlar Kazen'i bayan sanıyordum![]()
Alem ki ne alemKakao alemsin yaa![]()
Evet canım bahsi geçmedi:) Ama çok merak ediyorum forumda, kaldığım yuvalardan arkadaşlar var mı diye:))Hadi ya bilmiyordum, hiç öyle muhabbetlere giymedik ya![]()
Peki abilerin öz mü? Aile ni buldun mu sonradan özeline gireceksem, özelden konuşuruz sonraEvet canım bahsi geçmedi:) Ama çok merak ediyorum forumda, kaldığım yuvalardan arkadaşlar var mı diye:))