Iyiyim canım sağol sen nasılsınSelam Nevoşum, Nehaber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canım sağol sen nasılsınSelam Nevoşum, Nehaber
Ben de iyiyim canım Hava ısınsa daha iyi olucam, yine yağmur başladı soğudu havaIyiyim canım sağol sen nasılsın
Burası iyiydi şimdi bozdu birazBen de iyiyim canım Hava ısınsa daha iyi olucam, yine yağmur başladı soğudu hava
Evet ya yazın bile burası İstanbul kadar sıcak olmuyor bunaltıcı olmuyor orası gibi, bir yönden iyi yazın öyle olması çok bunaltmıyor sıcakBurası iyiydi şimdi bozdu biraz
Sizin orda zor zaten hep yağmur yağar
Kışın zor olur yoksa yazın süperdir sizin oralarBizim burası yazın cok sıcakEvet ya yazın bile burası İstanbul kadar sıcak olmuyor bunaltıcı olmuyor orası gibi, bir yönden iyi yazın öyle olması çok bunaltmıyor sıcak
Gerçi yazın yarısı İstanbul'da geçiyor:))
Aynen canım Evet sizin bölge bayağı sıcak oluyormuşKışın zor olur yoksa yazın süperdir sizin oralarBizim burası yazın cok sıcak
Temmuz, Ağustos' ta çok sıcak oluyor.Aynen canım Evet sizin bölge bayağı sıcak oluyormuş
Yuva derkenAynen canım, o yüzden belli etmiyorum, küçükken biraz korkarlardı yok birşey bulutlar birbirine çarptığı için ses çıkıyor diyordum ama kendim 3 buçuk atıyordum içimde Küçükken yuva da bile böyle havalarda kafamı yorganın altına gömer bitsin diye dua ederdim:)
SelamSelam hanımlar
Nasılsın pinkoYuva derken
Selam
Yaa yapma böyle amaNasılsın pinko
Sana trip yapmak geldi içimdenYaa yapma böyle ama
Canın çektiyse yap bariSana trip yapmak geldi içimden
Çok sabırsızımCanın çektiyse yap bari
Akşam için sabırsız mısın?
aaaa ne olduki tripmi atıyon sen pinkoyaa..Nasılsın pinko
Süper o zaman Kendimi bile heyecanlandırdımÇok sabırsızım
Evet bugün canım Pinko'ya trip atmak istiyorSen de ister misinaaaa ne olduki tripmi atıyon sen pinkoyaa..
nevreste bu pinko senin neyin olurr..allesen deyin helee.Çok sabırsızım
Hiç bu kadar heyecanlanmamıştımSüper o zaman Kendimi bile heyecanlandırdım
yok beyaaa. istememm..Evet bugün canım Pinko'ya trip atmak istiyorSen de ister misin