Iyiyim canım sağol sen nasılsınSelam Nevoşum, Nehaber![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canım sağol sen nasılsınSelam Nevoşum, Nehaber![]()
Ben de iyiyim canımIyiyim canım sağol sen nasılsın![]()
Burası iyiydi şimdi bozdu birazBen de iyiyim canımHava ısınsa daha iyi olucam, yine yağmur başladı soğudu hava
![]()
Evet ya yazın bile burası İstanbul kadar sıcak olmuyor bunaltıcı olmuyor orası gibi, bir yönden iyi yazın öyle olması çok bunaltmıyor sıcakBurası iyiydi şimdi bozdu biraz
Sizin orda zor zaten hep yağmur yağar![]()
Kışın zor olur yoksa yazın süperdir sizin oralarEvet ya yazın bile burası İstanbul kadar sıcak olmuyor bunaltıcı olmuyor orası gibi, bir yönden iyi yazın öyle olması çok bunaltmıyor sıcak
Gerçi yazın yarısı İstanbul'da geçiyor:))
Aynen canımKışın zor olur yoksa yazın süperdir sizin oralarBizim burası yazın cok sıcak
![]()
Temmuz, Ağustos' ta çok sıcak oluyor.Aynen canımEvet sizin bölge bayağı sıcak oluyormuş
![]()
Yuva derkenAynen canım, o yüzden belli etmiyorum, küçükken biraz korkarlardı yok birşey bulutlar birbirine çarptığı için ses çıkıyor diyordum ama kendim 3 buçuk atıyordum içimdeKüçükken yuva da bile böyle havalarda kafamı yorganın altına gömer bitsin diye dua ederdim:)
SelamSelam hanımlar![]()
Nasılsın pinkoYuva derken
Selam![]()
Canın çektiyse yap bariSana trip yapmak geldi içimden
![]()
Çok sabırsızımCanın çektiyse yap bari
Akşam için sabırsız mısın?![]()
aaaa ne olduki tripmi atıyon sen pinkoyaa..Nasılsın pinko![]()
Evet bugün canım Pinko'ya trip atmak istiyoraaaa ne olduki tripmi atıyon sen pinkoyaa..
nevreste bu pinko senin neyin olurr..Çok sabırsızım![]()
Hiç bu kadar heyecanlanmamıştımSüper o zamanKendimi bile heyecanlandırdım
![]()
yok beyaaa. istememm..Evet bugün canım Pinko'ya trip atmak istiyorSen de ister misin
![]()