Çok yakın arkadaşım,dostum,kardeşimnevreste bu pinko senin neyin olurr..allesen deyin helee.
Nevoş benim Görümcemnevreste bu pinko senin neyin olurr..allesen deyin helee.
Hımmm anladımmÇok yakın arkadaşım,dostum,kardeşimNeden sordun
Çok yakın arkadaşım,dostum,kardeşimNeden sordun
görüyorum yavru ilk ne sanmıştım ben biliyonuzmu.. gelinimiz deyip duruyo bu nevreste sana bende sen kazenin eşisin,,nevrestede ablası ve senin görümcen sanmıştımm..AnaaaaNevoş benim GörümcemHep söylüyorum görmedin mi
görüyorum yavru ilk ne sanmıştım ben biliyonuzmu.. gelinimiz deyip duruyo bu nevreste sana bende sen kazenin eşisin,,nevrestede ablası ve senin görümcen sanmıştımm..Anaaaasonra işin aslı o değilmişş.. ne gülmüştüm kendi kendimee.
Gülmee kızz valla öyle sanmıştım ilk üye olduğum zamanlar hatta sormuştum kim kimdir diye kazen kim dedim erkekmi dedim kiminle evli dedim ..buradaki biriylemi evli dedim pinkoda vay ne merak bu demişti adra cevap vermişti banaa. hatırlamassınız tabii.
Yuh o bağlamı nasıl kurdungörüyorum yavru ilk ne sanmıştım ben biliyonuzmu.. gelinimiz deyip duruyo bu nevreste sana bende sen kazenin eşisin,,nevrestede ablası ve senin görümcen sanmıştımm..Anaaaasonra işin aslı o değilmişş.. ne gülmüştüm kendi kendimee.
Kız öyle deme üye oldum dolaşıyorum pat sizin konuşmalarınıza (yazışmalarınıza) denk geldim takip ediyorum sen varsın nevreste var adra var hatun var nevreste sana gelinimiz diyor çorba yarışması var o zaman hamarattır gelinim diyor. evde kocana hizmet et diyorr..diyorda diyor üzme oğlumuzu diyor.. sordum rahatladım ve anladımm.. ne güldüm sonra kendimee..bu site gelin,,görümce,enişte,kaynana,baldız,beraber kurmuşlar sandıydımm..napamm sandım iştee..Yuh o bağlamı nasıl kurdun
Nasıl bir hayal gücüne sahipsin sen öyle
Tabi canım hepimiz ilk üye olduğumuzda böyle şaşkınlıklar yaşıyoruzGülmee kızz valla öyle sanmıştım ilk üye olduğum zamanlar hatta sormuştum kim kimdir diye kazen kim dedim erkekmi dedim kiminle evli dedim ..buradaki biriylemi evli dedim pinkoda vay ne merak bu demişti adra cevap vermişti banaa. hatırlamassınız tabii.
Meraklısın dememden onu mu çıkardınGülmee kızz valla öyle sanmıştım ilk üye olduğum zamanlar hatta sormuştum kim kimdir diye kazen kim dedim erkekmi dedim kiminle evli dedim ..buradaki biriylemi evli dedim pinkoda vay ne merak bu demişti adra cevap vermişti banaa. hatırlamassınız tabii.
Kız öyle deme üye oldum dolaşıyorum pat sizin konuşmalarınıza (yazışmalarınıza) denk geldim takip ediyorum sen varsın nevreste var adra var hatun var nevreste sana gelinimiz diyor çorba yarışması var o zaman hamarattır gelinim diyor. evde kocana hizmet et diyorr..diyorda diyor üzme oğlumuzu diyor.. sordum rahatladım ve anladımm.. ne güldüm sonra kendimee..bu site gelin,,görümce,enişte,kaynana,baldız,beraber kurmuşlar sandıydımm..napamm sandım iştee..
hee valla yüz vermemiştin o zamanlar adra cevap veriyordu . bu bit yeniği nerden çıktı şimdi demişsindir yavru. sonra sonra öğreniyorsun ..Meraklısın dememden onu mu çıkardın
Allah seni ya
yaa oluyormuş demekkii..Tabi canım hepimiz ilk üye olduğumuzda böyle şaşkınlıklar yaşıyoruzBen Kazen ve Mune'yi nerdeyse 1 yıl sonra keşfetmiştim
anladım canımm .. sonra sonraa..tabiii..hatta kazenin 1 çocuğu var diyende adradır.. ne meraklıyım yavv..Eşim Malatya'lı ya ondan gelinim diyor.
Tabi canımyaa oluyormuş demekkii..
Kazen'in bizimle bağlantısı yok merak ediyorsan onun peşine düş bizden birşey çıkmazanladım canımm .. sonra sonraa..tabiii..hatta kazenin 1 çocuğu var diyende adradır.. ne meraklıyım yavv..
Yüz vermedim mihee valla yüz vermemiştin o zamanlar adra cevap veriyordu . bu bit yeniği nerden çıktı şimdi demişsindir yavru. sonra sonra öğreniyorsun ..
Sende kazen e odaklıydın ama çok soru sordun o günanladım canımm .. sonra sonraa..tabiii..hatta kazenin 1 çocuğu var diyende adradır.. ne meraklıyım yavv..
üye oldum evim evim güzel evimde takılıyorum daha çok resimlere bakıyorum sonra sizlere denk geldim o zaman yazdıklarından ısınmıştım sana vay dedim sanalda olsa iyi elektrik alınıyormuş öylede kaldım bu senin topikdee..Tabi canımBen bile hala yeni şeyler öğreniyorum Nerdeyse 5 yıldır aktif üyeyim
yokk anladım zaten jeton düştü canımm..Kazen'in bizimle bağlantısı yok merak ediyorsan onun peşine düş bizden birşey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?