Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Enemmm... maaşlar yattı yaa. bide zam yapmışlar pek bi mutluyum .. Güneşte açmış dışarıda oh oh yazmı geliyo nee..:KK49::KK49::KK49:

Hee iyimiş :)) Kendi yeriniz de çalışıyorsun sanıyordum :)
yok yavrum ben bir gümrük firmasındayımm..elin yanii.. ama eşimin kendi işi oda yeni başladılar bacanağıyla tavuk ,,et döneri,,sosisli,gibi satan cafelerde ama onlarda yenii.. ben de oraya evde haftanın 3 günü 2 tepsi izmirin meşhur böreği olan boyözünü yapıyorumm sabahları satılsın diyee.. bahsetmiştim burda belki o aklında kalmıştırr..

Tükruk bezi oltabi canim kabakulak olmus gibi hissediyorum agrilari ayni oyle gozumdekide su kisti gozumun altina vurdu sistii :mad:
Canım çok geçmiş olsun, kabakulak geçirmedin mi sen küçükkeno_O

yok yavrum ben bir gümrük firmasındayımm..elin yanii.. ama eşimin kendi işi oda yeni başladılar bacanağıyla tavuk ,,et döneri,,sosisli,gibi satan cafelerde ama onlarda yenii.. ben de oraya evde haftanın 3 günü 2 tepsi izmirin meşhur böreği olan boyözünü yapıyorumm sabahları satılsın diyee.. bahsetmiştim burda belki o aklında kalmıştırr..
Olabilir canım, oo iyiymiş katkın var yani, Allah bol kazanç nasip etsin:KK19:

İyilik Vuslatım senden ne haber, dolanıyorum KK da, sen neler yapıyorsun?:KK19:
İyilik canım:36: Pek sakin değil mi KK:)
Ben de yağmur seyri eşliğinde tüttürüyorum:14::) Dün gece bir şimşek çaktı korkudan bütün elektrikli eşyaların fişini çekip yorganın altına girdim:17::-)

İyilik canım:KK36: Pek sakin değil mi KK:)
Ben de yağmur seyri eşliğinde tüttürüyorum:KK14::) Dün gece bir şimşek çaktı korkudan bütün elektrikli eşyaların fişini çekip yorganın altına girdim:KK17::-)
Hadi ya korkuyor musun :)) Benim de annem çok korkardı, biz geçen balkondaydık eşimle bi anda şimşek çaktı ama öyle böyle değil:KK53: O zaman korkmuştum bi tek:KK70::KK70:

Hadi ya korkuyor musun :)) Benim de annem çok korkardı, biz geçen balkondaydık eşimle bi anda şimşek çaktı ama öyle böyle değil:KK53: O zaman korkmuştum bi tek:KK70::KK70:
Hem de nasıl canım:17: Çocukluğumdn beri aşırı derece de korkuyorum gökgürültüsü şimşekten:cry: Çocuklar bile korkmaz sadece ben korkuyorum evde:) Tabi onlara belli etmiyorum korktuğumu:-)

Hem de nasıl canım:KK17: Çocukluğumdn beri aşırı derece de korkuyorum gökgürültüsü şimşekten:cry: Çocuklar bile korkmaz sadece ben korkuyorum evde:) Tabi onlara belli etmiyorum korktuğumu:-)
Belli etsen onlar da korkar :) Sen onların gözünde koruyucusun, güçlüsün, seni korkutan şey onlarda da aynı etkiyi bırakır:KK19:
Yeğenim de yaşıyoruz onu, çocuk karınca da bile korkuyor, bu abartı değil gerçek :) Yazın heryer sinek demi, çocuk sineği görünce canavar görmüş gibi çığlık atıyor, sebebi annesinin hayvanlardan korkup, çocuğun yanında aşırı tepki vermesi:KK51:

Olabilir canım, oo iyiymiş katkın var yani, Allah bol kazanç nasip etsin:KK19:
Aminn....
17526542_117797434926679.jpg
herkese canım tüm rızık arayanlara

Belli etsen onlar da korkar :) Sen onların gözünde koruyucusun, güçlüsün, seni korkutan şey onlarda da aynı etkiyi bırakır:KK19:
Yeğenim de yaşıyoruz onu, çocuk karınca da bile korkuyor, bu abartı değil gerçek :) Yazın heryer sinek demi, çocuk sineği görünce canavar görmüş gibi çığlık atıyor, sebebi annesinin hayvanlardan korkup, çocuğun yanında aşırı tepki vermesi:KK51:
Aynen canım, o yüzden belli etmiyorum, küçükken biraz korkarlardı yok birşey bulutlar birbirine çarptığı için ses çıkıyor diyordum ama kendim 3 buçuk atıyordum içimde:70: Küçükken yuva da bile böyle havalarda kafamı yorganın altına gömer bitsin diye dua ederdim:)

Back