- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
iyiyim ben benim adıma.. öğlen yemeğine çıktık teee.. şimdi geldimm sen nasılsın beybii..Nasılsınız hanımlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim ben benim adıma.. öğlen yemeğine çıktık teee.. şimdi geldimm sen nasılsın beybii..Nasılsınız hanımlar ?
napam yemekteydik şimdi geldim yok be anam ne bekçisi bilgisayar başındayım hep o yüzden açık duruyo dosyalar bittimi bakıveriyorum... mesai bittimi ben vınn yokumm..Napıyorsun topiğin bekçisi
Hee iyimiş :)) Kendi yeriniz de çalışıyorsun sanıyordum :)napam yemekteydik şimdi geldim yok be anam ne bekçisi bilgisayar başındayım hep o yüzden açık duruyo dosyalar bittimi bakıveriyorum... mesai bittimi ben vınn yokumm..
yok yavrum ben bir gümrük firmasındayımm..elin yanii.. ama eşimin kendi işi oda yeni başladılar bacanağıyla tavuk ,,et döneri,,sosisli,gibi satan cafelerde ama onlarda yenii.. ben de oraya evde haftanın 3 günü 2 tepsi izmirin meşhur böreği olan boyözünü yapıyorumm sabahları satılsın diyee.. bahsetmiştim burda belki o aklında kalmıştırr..Hee iyimiş :)) Kendi yeriniz de çalışıyorsun sanıyordum :)
Sagol cancazim sen nasilsinAa çok geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun, kabakulak geçirmedin mi sen küçükkenTükruk bezi oltabi canim kabakulak olmus gibi hissediyorum agrilari ayni oyle gozumdekide su kisti gozumun altina vurdu sistii
Olabilir canım, oo iyiymiş katkın var yani, Allah bol kazanç nasip etsinyok yavrum ben bir gümrük firmasındayımm..elin yanii.. ama eşimin kendi işi oda yeni başladılar bacanağıyla tavuk ,,et döneri,,sosisli,gibi satan cafelerde ama onlarda yenii.. ben de oraya evde haftanın 3 günü 2 tepsi izmirin meşhur böreği olan boyözünü yapıyorumm sabahları satılsın diyee.. bahsetmiştim burda belki o aklında kalmıştırr..
Selam canım
Nehaber PinkomSelam canım
İyilik Vuslatım senden ne haber, dolanıyorum KK da, sen neler yapıyorsun?Nehaber Pinkom
İyilik canım Pek sakin değil mi KK:)İyilik Vuslatım senden ne haber, dolanıyorum KK da, sen neler yapıyorsun?
Hadi ya korkuyor musun :)) Benim de annem çok korkardı, biz geçen balkondaydık eşimle bi anda şimşek çaktı ama öyle böyle değil O zaman korkmuştum bi tekİyilik canım Pek sakin değil mi KK:)
Ben de yağmur seyri eşliğinde tüttürüyorum:) Dün gece bir şimşek çaktı korkudan bütün elektrikli eşyaların fişini çekip yorganın altına girdim
Hem de nasıl canım Çocukluğumdn beri aşırı derece de korkuyorum gökgürültüsü şimşekten Çocuklar bile korkmaz sadece ben korkuyorum evde:) Tabi onlara belli etmiyorum korktuğumuHadi ya korkuyor musun :)) Benim de annem çok korkardı, biz geçen balkondaydık eşimle bi anda şimşek çaktı ama öyle böyle değil O zaman korkmuştum bi tek
Belli etsen onlar da korkar :) Sen onların gözünde koruyucusun, güçlüsün, seni korkutan şey onlarda da aynı etkiyi bırakırHem de nasıl canım Çocukluğumdn beri aşırı derece de korkuyorum gökgürültüsü şimşekten Çocuklar bile korkmaz sadece ben korkuyorum evde:) Tabi onlara belli etmiyorum korktuğumu
Aminn....Olabilir canım, oo iyiymiş katkın var yani, Allah bol kazanç nasip etsin
Aynen canım, o yüzden belli etmiyorum, küçükken biraz korkarlardı yok birşey bulutlar birbirine çarptığı için ses çıkıyor diyordum ama kendim 3 buçuk atıyordum içimde Küçükken yuva da bile böyle havalarda kafamı yorganın altına gömer bitsin diye dua ederdim:)Belli etsen onlar da korkar :) Sen onların gözünde koruyucusun, güçlüsün, seni korkutan şey onlarda da aynı etkiyi bırakır
Yeğenim de yaşıyoruz onu, çocuk karınca da bile korkuyor, bu abartı değil gerçek :) Yazın heryer sinek demi, çocuk sineği görünce canavar görmüş gibi çığlık atıyor, sebebi annesinin hayvanlardan korkup, çocuğun yanında aşırı tepki vermesi
Selam Nevoşum, NehaberSelam hanımlar