- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Sanada günaydın.. yavruu..Günaydın herkese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada günaydın.. yavruu..Günaydın herkese.
anacımm kaç okkasın sen bakemm.. bunlar neee teee. bu yazıyı yazarken klavyeye ağzımın suyu damladı.. beyaaa.
Günaydın bacim naberSabah şerifleriniz hayr olsunn.. sağlık ,huzur,,mutluluk diliyorum size,,
iyilik güzellik işteyim ne olsun bazen yoğunum bazen boşa çıkıyorumm. sen nasılsınn..iyleştinmi iyicee..boş olunca dolaşıyorum forumda ,,nettee,,tatlı tariflerindee..Günaydın bacim naber
Süper tatlılar çıkarmışsınız kızlar ellerinize sağlık.
Ellerine sağlık canım
Ben de dün akşam yapmıştım:) Nrmal kızartmadan daha hafif hem de daha lezzetli geliyor bana
Evet kızlar sız bılırsınız tadını bende cok sevıyorum:)Mısır ununami buladinn nasıl bilmemm balığa benziyor dimi tadı enfestir enfes
Sende aksam gıdınce yapıver gulumanacımm kaç okkasın sen bakemm.. bunlar neee teee. bu yazıyı yazarken klavyeye ağzımın suyu damladı.. beyaaa.
Ayy ben bilmemmi çok severimm taze fasulyedende oluyor dene . oda çok lezzetlii..Evet kızlar sız bılırsınız tadını bende cok sevıyorum:)
Herkes bılmıyo ama yoreselde yapsamıydık ne
yapmammıııSende aksam gıdınce yapıver gulum
Cok guzel oluyor
Evet denemek ıstıyorum guzel olur emınımAyy ben bilmemmi çok severimm taze fasulyedende oluyor dene . oda çok lezzetlii..
Ayy iylesemedim daha kotu oldum cok aci çekiyorumiyilik güzellik işteyim ne olsun bazen yoğunum bazen boşa çıkıyorumm. sen nasılsınn..iyleştinmi iyicee..boş olunca dolaşıyorum forumda ,,nettee,,tatlı tariflerindee..
Ayyy kıyamam eee ne diyorlar canımm doktorlarr ..Ayy iylesemedim daha kotu oldum cok aci çekiyorum
Tükruk bezi oltabi canim kabakulak olmus gibi hissediyorum agrilari ayni oyle gozumdekide su kisti gozumun altina vurdu sistiiAyyy kıyamam eee ne diyorlar canımm doktorlarr ..
Tükruk bezi oltabi canim kabakulak olmus gibi hissediyorum agrilari ayni oyle gozumdekide su kisti gozumun altina vurdu sistii
Selammm yavruuuu..Selam ahali
Napıyorsun topiğin bekçisiSelammm yavruuuu..