• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
image.jpg

Aksam yemegınden:KK59:

Yok canım çıkaramadım:oops:Balık mı,taze fasulye mi yada kuşkonmaz mı acaba dedim:rolleyes:
Nasıl yaptın anlatsana:KK19:
Tahmın ettım:KK70::KK70:
Patlıcanı ince dılımleyıp haslıyorsun sonra mısır unuyla kızartıyodun balık gıbı:) harıka bı lezzet:kk77: kızıma az once balık dıye yedırdım ama yerken anladı:KK48:sebzelı balık dedım balıgı cok sevıyo:KK48:

Tahmın ettım:KK70::KK70:
Patlıcanı ince dılımleyıp haslıyorsun sonra mısır unuyla kızartıyodun balık gıbı:) harıka bı lezzet:kk77: kızıma az once balık dıye yedırdım ama yerken anladı:KK48:sebzelı balık dedım balıgı cok sevıyo:KK48:
Maşaallah kuzuya:nazar::KK46:
Bu nedir diye sormaya çekindim iyiki söyledin:KK70:
Çok ilginç daha önce hiç duymadım:kk77:Patlıcana bayılırım:KK19:

Maşaallah kuzuya:nazar::KK46:
Bu nedir diye sormaya çekindim iyiki söyledin:KK70:
Çok ilginç daha önce hiç duymadım:kk77:Patlıcana bayılırım:KK19:
Bende patlıcanın her turlusune:kk77: daha mevsımı degıl ama yavas yavas gelıyo yazın cok guzel olur:kk77: fasulyede oluyormus boyle hıc denemedım ama bunu annem cok yapardı bız kucukken..

Bende patlıcanın her turlusune:kk77: daha mevsımı degıl ama yavas yavas gelıyo yazın cok guzel olur:kk77: fasulyede oluyormus boyle hıc denemedım ama bunu annem cok yapardı bız kucukken..
Ben de öyle çok severim:kk77:Dediğin gibi henüz mevsimi tam gelmedi:KK51:Közlenmiş patlıcan var buzlukta ama yemeğii özledim:kk77:Ellerine sağlık farklı güzel bir tarif:KK19:

Back