- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
süre bayağı uzunmuş katılan çok olur sanırımBekliyoruz canım yeni tarifleriSon hafta yoğunluk olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süre bayağı uzunmuş katılan çok olur sanırımBekliyoruz canım yeni tarifleriSon hafta yoğunluk olur
Ayda bir kategori yapılıyor canımDaha 13 gün varKatılım bayağı olacaktırsüre bayağı uzunmuş katılan çok olur sanırım
sen yoksun yine neler döktüreceksinAyda bir kategori yapılıyor canımDaha 13 gün varKatılım bayağı olacaktır
Bu kategoride katılmayı düşünmüyorum canımMaşaallah hanımlar döktürdü tarif kalmadısen yoksun yine neler döktüreceksin
vardır sende tariflerBu kategoride katılmayı düşünmüyorum canımMaşaallah hanımlar döktürdü tarif kalmadı
Canım katılmayı düşünen arkadaşlar var onların tariflerini yaparım sonra üzülürümSende yaşadık bunuvardır sende tarifler
neyse ozaman sende yap kimse eklemezse ekleCanım katılmayı düşünen arkadaşlar var onların tariflerini yaparım sonra üzülürümSende yaşadık bunu
Tamam öyle yapayımneyse ozaman sende yap kimse eklemezse ekle
Ellerine sağlık canımAfiyet olsunEki Görüntüle 1484742
Aksam yemegınden
Sagol cnm tanıyabıldın mı ne oldugunuEllerine sağlık canımAfiyet olsun
Eki Görüntüle 1484742
Aksam yemegınden
Yok canım çıkaramadımBalık mı,taze fasulye mi yada kuşkonmaz mı acaba dedimSagol cnm tanıyabıldın mı ne oldugunu
Patlıcan kızartma yoresel:) karadenızlıler bılır kesın:)
Tahmın ettımYok canım çıkaramadımBalık mı,taze fasulye mi yada kuşkonmaz mı acaba dedim
Nasıl yaptın anlatsana
Maşaallah kuzuyaTahmın ettım
Patlıcanı ince dılımleyıp haslıyorsun sonra mısır unuyla kızartıyodun balık gıbı:) harıka bı lezzet kızıma az once balık dıye yedırdım ama yerken anladısebzelı balık dedım balıgı cok sevıyo
Ellerine sağlık
Bende patlıcanın her turlusune daha mevsımı degıl ama yavas yavas gelıyo yazın cok guzel olur fasulyede oluyormus boyle hıc denemedım ama bunu annem cok yapardı bız kucukken..Maşaallah kuzuya
Bu nedir diye sormaya çekindim iyiki söyledin
Çok ilginç daha önce hiç duymadımPatlıcana bayılırım
Evet soganlı buda kırmızı yesıl bıber ve sogan robotta cekıp kavrulur ıcıne salca nane ve susam corekotu konur:)Ellerine sağlık
Bunu nasıl yaptın çabuk söyleBen soğanlı yapıyorum
Ben de öyle çok severimDediğin gibi henüz mevsimi tam gelmediKözlenmiş patlıcan var buzlukta ama yemeğii özledimEllerine sağlık farklı güzel bir tarifBende patlıcanın her turlusune daha mevsımı degıl ama yavas yavas gelıyo yazın cok guzel olur fasulyede oluyormus boyle hıc denemedım ama bunu annem cok yapardı bız kucukken..