- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
süre bayağı uzunmuş katılan çok olur sanırımBekliyoruz canım yeni tarifleriSon hafta yoğunluk olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süre bayağı uzunmuş katılan çok olur sanırımBekliyoruz canım yeni tarifleriSon hafta yoğunluk olur
![]()
Ayda bir kategori yapılıyor canımsüre bayağı uzunmuş katılan çok olur sanırım![]()
sen yoksun yine neler döktüreceksinAyda bir kategori yapılıyor canımDaha 13 gün var
Katılım bayağı olacaktır
![]()
Bu kategoride katılmayı düşünmüyorum canımsen yoksun yine neler döktüreceksin![]()
vardır sende tariflerBu kategoride katılmayı düşünmüyorum canımMaşaallah hanımlar döktürdü tarif kalmadı
![]()
Canım katılmayı düşünen arkadaşlar var onların tariflerini yaparım sonra üzülürümvardır sende tarifler![]()
neyse ozaman sende yap kimse eklemezse ekleCanım katılmayı düşünen arkadaşlar var onların tariflerini yaparım sonra üzülürümSende yaşadık bunu
![]()
Tamam öyle yapayımneyse ozaman sende yap kimse eklemezse ekle![]()
Ellerine sağlık canım
Sagol cnm tanıyabıldın mı ne oldugunuEllerine sağlık canımAfiyet olsun
![]()
Yok canım çıkaramadımSagol cnm tanıyabıldın mı ne oldugunu
Patlıcan kızartma yoresel:) karadenızlıler bılır kesın:)
Tahmın ettımYok canım çıkaramadımBalık mı,taze fasulye mi yada kuşkonmaz mı acaba dedim
Nasıl yaptın anlatsana![]()
Maşaallah kuzuyaTahmın ettım
Patlıcanı ince dılımleyıp haslıyorsun sonra mısır unuyla kızartıyodun balık gıbı:) harıka bı lezzetkızıma az once balık dıye yedırdım ama yerken anladı
sebzelı balık dedım balıgı cok sevıyo
![]()
Bende patlıcanın her turlusuneMaşaallah kuzuya
Bu nedir diye sormaya çekindim iyiki söyledin
Çok ilginç daha önce hiç duymadımPatlıcana bayılırım
![]()
Evet soganlı budaEllerine sağlık
Bunu nasıl yaptın çabuk söyleBen soğanlı yapıyorum
![]()
Ben de öyle çok severimBende patlıcanın her turlusunedaha mevsımı degıl ama yavas yavas gelıyo yazın cok guzel olur
fasulyede oluyormus boyle hıc denemedım ama bunu annem cok yapardı bız kucukken..