- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Ya Abla yine mi Bu surattan korkuyorum ekleme şunu
Heeeee yine vallla isim bulalım bunada önerilerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Abla yine mi Bu surattan korkuyorum ekleme şunu
Yiğitler köyüne baktım netten, onun da fiyatları yazmıyor Referans olacak birileri olsa iyi olurdu, gidip memnun kalan:)Genelde pansiyonlar vardır orada,yada sezonluk gibi düşünüyorsan öylede yapabilirsiniz..
Suyu serindir biraz,akşamlarıda hava güzel olur..
Oda mümkün değilki hayatım herşey sana bakıyor yani..
gardiyanmıı..Gardiyanınızla tanışın kızlar
yiğitler köyüne bizim arkadaş gitti canım iş arkadaşım tatilini orda geçirdi öve öve bitiremiyor önümüzdeki yazda oraya gideceğini söylüyorduu..Yiğitler köyüne baktım netten, onun da fiyatları yazmıyor Referans olacak birileri olsa iyi olurdu, gidip memnun kalan:)
O da doğru:) Ben de hasta olsam da hep ayaktayım yoksa herkes perişan olur evde
ay evet bende duydumm allah korusun nasıl bir zamanda yaşıyoruzz ..kime acıyacağımızı şaşırdım valla..Dün esrar satan yaşlı teyzelerin haberini gördükten sonra, gözümde yaşlıların masumiyeti gitti resmen
O bölgede bayanlara özel yer pek yok ya duymadım hiç, ama sessiz sakin yerler mesela Akçay da en ucuz tatil yapacağın yerlerden biri. Kalabalık, küçük, ucuz.Orada bayanlar için özel yer var mı canım
Fiyatı da çok önemli benim için kalabalık olunca fiyat ağır geliyor sonra
Aynen öyleymişSen onlara bakma hayat amaçları öyle demekki onların..
Yiğitler köyünde varmış Abla ama tam olarak nerede ben de bilmiyorum:))Avşa adası uzun bir sahildir,bayanlar için varmı yokmu bilmiyorum ama pekte zannetmiyorum olduğunu.
Sonuçta halka açık bir plajı var..
bunu araklayabilirmiyimm..şey yani alabilirmiyim dicektimm..bir yerde kullanıcamdaa..lütfenn..Gardiyanınızla tanışın kızlar
Ya işte teyzeler bile yapıyorsa vay halimize. Onlar bu tür şeylerden uzak büyüdü daha temiz nesil diye düşünürdüm düne kadaray evet bende duydumm allah korusun nasıl bir zamanda yaşıyoruzz ..kime acıyacağımızı şaşırdım valla..
Yiğitler köyüne baktım netten, onun da fiyatları yazmıyor Referans olacak birileri olsa iyi olurdu, gidip memnun kalan:)
O da doğru:) Ben de hasta olsam da hep ayaktayım yoksa herkes perişan olur evde
gardiyanmıı..
O bölgede bayanlara özel yer pek yok ya duymadım hiç, ama sessiz sakin yerler mesela Akçay da en ucuz tatil yapacağın yerlerden biri. Kalabalık, küçük, ucuz.
Küçük kuyu daha sessiz orda özel alanlar var.
Aynen öyleymiş
Yiğitler köyünde varmış Abla ama tam olarak nerede ben de bilmiyorum:))
bunu araklayabilirmiyimm..şey yani alabilirmiyim dicektimm..bir yerde kullanıcamdaa..lütfenn..
Yiğitlerköyüne baktım netten çok güzel görünüyordu bol yeşillik alan her yer çiçek doluyiğitler köyüne bizim arkadaş gitti canım iş arkadaşım tatilini orda geçirdi öve öve bitiremiyor önümüzdeki yazda oraya gideceğini söylüyorduu..
Aslında Poyrazköye gidiyordum hep orada var bayanlar plajı ama işte hergün git gel zor oluyor, ben de dedim en azından bir 10 gün rahat rahat hergün gireriz denize:) Bir de Poyrazköy çok pis insanı da öyle ellerine geçen herşeyi fırlatıyorlar yere plaj çöplüğe dönüyor resmenO bölgede bayanlara özel yer pek yok ya duymadım hiç, ama sessiz sakin yerler mesela Akçay da en ucuz tatil yapacağın yerlerden biri. Kalabalık, küçük, ucuz.
Küçük kuyu daha sessiz orda özel alanlar var.
Aynen öyleymiş
Kadınmısın işte herşey sana bakıyor evde
Yeni tayin oldu mapısa acımasız ve gaddar
Hayatları çalma çırpma bunların
Bende bilmiyorum avşanın dışında bir yer olabilir herhalde..
Tabi alabilirsin serbest
teşekkür ederimm arakladım yani şey aldımm..Kadınmısın işte herşey sana bakıyor evde
Yeni tayin oldu mapısa acımasız ve gaddar
Hayatları çalma çırpma bunların
Bende bilmiyorum avşanın dışında bir yer olabilir herhalde..
Tabi alabilirsin serbest
git canım arkadaş gitti aile yeri olduğunu söylüyordu bu senede gidecekmişş.. şimdi sordum bayanla ait yerler var dedi netten araştır fiyatlarıda çok uçuk değilmişş..Yiğitlerköyüne baktım netten çok güzel görünüyordu bol yeşillik alan her yer çiçek dolu
Aslında Poyrazköye gidiyordum hep orada var bayanlar plajı ama işte hergün got gel zor oluyor, ben de dedim en azından bir 10 gün rahat rahat hergün gireriz denize:) Bir de Poyrazköy çok pis insanı da öyle ellerine geçen herşeyi fırlatıyorlar yere plaj çöplüğe dönüyor resmen
Ben biraz daha araştırayım bari metten:))
teşekkür ederimm arakladım yani şey aldımm..
Tamam canım sağolgit canım arkadaş gitti aile yeri olduğunu söylüyordu bu senede gidecekmişş.. şimdi sordum bayanla ait yerler var dedi netten araştır fiyatlarıda çok uçuk değilmişş..
Baktim ben senin oglusuna maşallah cok datlugöster benim oğluşumda albümümdee
Tamam Ablacım oraya da bakayımOrya çok yakın marmara adasıda var orayada bakabilirsin..
Rica ederim toplumsal olaylarda kullanacan demi
Tamam Ablacım oraya da bakayım
Konu mu açsam acaba Ablacım Evet aslında avşayı daha çok methediyorlar:)Bak yinede,ama avşa daha sevimlibana göre..