• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Genelde pansiyonlar vardır orada,yada sezonluk gibi düşünüyorsan öylede yapabilirsiniz..
Suyu serindir biraz,akşamlarıda hava güzel olur..

Oda mümkün değilki hayatım herşey sana bakıyor yani..
Yiğitler köyüne baktım netten, onun da fiyatları yazmıyoro_O Referans olacak birileri olsa iyi olurdu, gidip memnun kalan:)

O da doğru:) Ben de hasta olsam da hep ayaktayım yoksa herkes perişan olur evde:eek:

Gardiyanınızla tanışın kızlar :KK45::KK45:

LprWVj.gif
gardiyanmıı..:KK57::KK57::KK57::KK57::KK17::KK17::KK17::KK17:

Yiğitler köyüne baktım netten, onun da fiyatları yazmıyoro_O Referans olacak birileri olsa iyi olurdu, gidip memnun kalan:)

O da doğru:) Ben de hasta olsam da hep ayaktayım yoksa herkes perişan olur evde:eek:
yiğitler köyüne bizim arkadaş gitti canım iş arkadaşım tatilini orda geçirdi öve öve bitiremiyor önümüzdeki yazda oraya gideceğini söylüyorduu..

Orada bayanlar için özel yer var mı canımo_O
Fiyatı da çok önemli benim için kalabalık olunca fiyat ağır geliyor sonra:eek:
O bölgede bayanlara özel yer pek yok ya duymadım hiç, ama sessiz sakin yerler mesela Akçay da en ucuz tatil yapacağın yerlerden biri. Kalabalık, küçük, ucuz.
Küçük kuyu daha sessiz orda özel alanlar var.

Sen onlara bakma hayat amaçları öyle demekki onların..
Aynen öyleymiş:KK51:

Kadınmısın işte herşey sana bakıyor evde

Yeni tayin oldu mapısa acımasız ve gaddar

O bölgede bayanlara özel yer pek yok ya duymadım hiç, ama sessiz sakin yerler mesela Akçay da en ucuz tatil yapacağın yerlerden biri. Kalabalık, küçük, ucuz.

Hayatları çalma çırpma bunların

Yiğitler köyünde varmış Abla ama tam olarak nerede ben de bilmiyorum:))

Bende bilmiyorum avşanın dışında bir yer olabilir herhalde..

bunu araklayabilirmiyimm..şey yani alabilirmiyim dicektimm..bir yerde kullanıcamdaa..lütfenn..

Tabi alabilirsin serbest

yiğitler köyüne bizim arkadaş gitti canım iş arkadaşım tatilini orda geçirdi öve öve bitiremiyor önümüzdeki yazda oraya gideceğini söylüyorduu..
Yiğitlerköyüne baktım netten çok güzel görünüyordu bol yeşillik alan her yer çiçek dolu:36:

Aslında Poyrazköye gidiyordum hep orada var bayanlar plajı ama işte hergün git gel zor oluyor, ben de dedim en azından bir 10 gün rahat rahat hergün gireriz denize:) Bir de Poyrazköy çok pis insanı da öyle ellerine geçen herşeyi fırlatıyorlar yere plaj çöplüğe dönüyor resmen:12:

Yiğitlerköyüne baktım netten çok güzel görünüyordu bol yeşillik alan her yer çiçek dolu:KK36:

Aslında Poyrazköye gidiyordum hep orada var bayanlar plajı ama işte hergün got gel zor oluyor, ben de dedim en azından bir 10 gün rahat rahat hergün gireriz denize:) Bir de Poyrazköy çok pis insanı da öyle ellerine geçen herşeyi fırlatıyorlar yere plaj çöplüğe dönüyor resmen:KK12:
git canım arkadaş gitti aile yeri olduğunu söylüyordu bu senede gidecekmişş.. şimdi sordum bayanla ait yerler var dedi netten araştır fiyatlarıda çok uçuk değilmişş..

Back