Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu mu açsam acaba Ablacım Evet aslında avşayı daha çok methediyorlar:)
Ben kaçar
Ablam nikah kıyar gibi oldu
Kim sattı beee..heç yaparmıyım öyle bişii.savundum seni ben atmayın dedim onu mapusa ben yatarım onun yerinede dedimm...hemm sıkıştırdılar beni şakacıktan seni attım önee..korumam altındasın merak etmee..fıs fıs fıs (beni kim koruyacaksaa)..kankim benimm..Geldimmmm geldim de
Vay hain kakao vayyy satın ha beni
Önceki sayfalar da belgelerim var .beni yoldan kakao çıkarıp sonra bütün suçu bana attin
Vay kakaoo vay...
Bu hainlikten sonra iki aymi yatarım müebbet mi bilemedim kalpten yaralandım
Yaramazlar sızııKim sattı beee..heç yaparmıyım öyle bişii.savundum seni ben atmayın dedim onu mapusa ben yatarım onun yerinede dedimm...hemm sıkıştırdılar beni şakacıktan seni attım önee..korumam altındasın merak etmee..fıs fıs fıs (beni kim koruyacaksaa)..kankim benimm..
Yaramazlar sızıı
Bende ıstıyorum analızzz
Anaaaahaah bi sen eksiktin..Teee..almanyalardan analiz manaliz olurmu kızz..sende dur hele .. bir ilham gelsin,, bişi gelsin ,,Şuan ilhamlarım yoktirrr..Bende ıstıyorum analızzz
Istıyorum banane ben eksık kalmımAnaaaahaah bi sen eksiktin..Teee..almanyalardan analiz manaliz olurmu kızz..sende dur hele .. bir ilham gelsin,, bişi gelsin ,,Şuan ilhamlarım yoktirrr..
Timammm... ilhamım bir gelsinn..dedumdaa..Istıyorum banane ben eksık kalmım
delirtmeyin ofluyuuTimammm... ilhamım bir gelsinn..dedumdaa..
He taam o zaman beklerım benTimammm... ilhamım bir gelsinn..dedumdaa..
Matmazel'cim sen Kakao'ya güvenme arkandan neler neler söylediGeldimmmm geldim de
Vay hain kakao vayyy satın ha beni
Önceki sayfalar da belgelerim var .beni yoldan kakao çıkarıp sonra bütün suçu bana attin
Vay kakaoo vay...
Bu hainlikten sonra iki aymi yatarım müebbet mi bilemedim kalpten yaralandım
Sizde beni güldürdünüz sizde çok yaşayayınGulmeden oldum Hahah telden yazıyorum alıntı yapmakta zorlaniyoruM
Çok yaşayın ya
Nevrestem hanimcim
Şimdi kıvırma herşeyi Matmazel'in üstüne attınKim sattı beee..heç yaparmıyım öyle bişii.savundum seni ben atmayın dedim onu mapusa ben yatarım onun yerinede dedimm...hemm sıkıştırdılar beni şakacıktan seni attım önee..korumam altındasın merak etmee..fıs fıs fıs (beni kim koruyacaksaa)..kankim benimm..
Topiğin analiz uzmanı oldunAnaaaahaah bi sen eksiktin..Teee..almanyalardan analiz manaliz olurmu kızz..sende dur hele .. bir ilham gelsin,, bişi gelsin ,,Şuan ilhamlarım yoktirrr..
Merhaba canım nehaberslm kızlar
iyilik canım yok mu yeni tariflerMerhaba canım nehaber
Bekliyoruz canım yeni tarifleriSon hafta yoğunluk oluriyilik canım yok mu yeni tarifler