• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Geldimmmm geldim de

Vay hain kakao vayyy satın ha beni

Önceki sayfalar da belgelerim var .beni yoldan kakao çıkarıp sonra bütün suçu bana attin

Vay kakaoo vay...

Bu hainlikten sonra iki aymi yatarım müebbet mi bilemedim kalpten yaralandım

Geldimmmm geldim de

Önceki sayfalar da belgelerim var .beni yoldan kakao çıkarıp sonra bütün suçu bana attin

Vay kakaoo vay...

Kim sattı beee..heç yaparmıyım öyle bişii.:oops::oops::oops::oops:savundum seni ben atmayın dedim onu mapusa ben yatarım onun yerinede dedimm...hemm sıkıştırdılar beni şakacıktan seni attım önee..korumam altındasın merak etmee..fıs fıs fıs (beni kim koruyacaksaa)..kankim benimm.. :KK60:

Kim sattı beee..heç yaparmıyım öyle bişii.:oops::oops::oops::oops:savundum seni ben atmayın dedim onu mapusa ben yatarım onun yerinede dedimm...hemm sıkıştırdılar beni şakacıktan seni attım önee..korumam altındasın merak etmee..fıs fıs fıs (beni kim koruyacaksaa)..kankim benimm.. :KK60:
Yaramazlar sızıı:KK20::KK20:

Geldimmmm geldim de

Vay kakaoo vay...

Matmazel'cim sen Kakao'ya güvenme arkandan neler neler söyledi:KK30:
Gulmeden oldum Hahah telden yazıyorum alıntı yapmakta zorlaniyoruM

Çok yaşayın ya

Nevrestem hanimcim
Sizde beni güldürdünüz:KK19: sizde çok yaşayayın:rolleyes:
:KK57:Şimdi kıvırma herşeyi Matmazel'in üstüne attın:cool:

Back