- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Sularda kesik,elektrikte yok,net hiç yokYazık bu yaramazlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sularda kesik,elektrikte yok,net hiç yokYazık bu yaramazlara
Tamam ben usluyum zatenKamera görüntüleri varmı sen onu söylee
Yok sana dokunmam uslusun nasılsa hadi ben yapsam direk darağacına giderim de
Kızlar birşey sorucam:)
Avşa adası tatil köyüne gideniniz var mı
Ablam NehaberBittiler varya atacan ikisini mapısa didişip dursunlar
Vuslatcımmm
Tamam ben usluyum zaten
Ablam Nehaber
Rahatsızlığın nasıl oldu daha iyi misin Ablacım
Matmazellllllnerdesinnn...sana dedim yapmayalımmMapıstan çıkmaz istemeyecekler
Ben sana yapmayalım demedim miDiyecekler
Aferin kızıma
Ağrı var vuslatcım ayakta çok kalırsam oluyor oda,ilaçkullanıyorum ..
Bu yaz avşaya gitmeyi düşünüyorum Ablacım ama neresi daha iyidir bilemedim Hani yatak başı olarak oda tutuyor ya öyle bir yer istiyorum, kapı önü yeşilli çiçekler içindeKaç kere gittim hemde,k.validemin yazlığı vardı satıldı gerçi sonra..
Sevimli bir yer denizi biraz derin ama
Avşa adasına gitmedim ama Balıkesir tatil için güzel yer, suyu buz gibi, soğuk suyu seviyorsan tercih edebilirsin, Bir çok tatil yerine göre de uygun fiyatlıKızlar birşey sorucam:)
Avşa adası tatil köyüne gideniniz var mı
Çok fazla ayakta kalma o zaman Ablacım dikkat et kendineAğrı var vuslatcım ayakta çok kalırsam oluyor oda,ilaçkullanıyorum ..
Dün esrar satan yaşlı teyzelerin haberini gördükten sonra, gözümde yaşlıların masumiyeti gitti resmenGardiyanınızla tanışın kızlar
Bu yaz avşaya gitmeyi düşünüyorum Ablacım ama neresi daha iyidir bilemedim Hani yatak başı olarak oda tutuyor ya öyle bir yer istiyorum, kapı önü yeşilli çiçekler içinde
Çok fazla ayakta kalma o zaman Ablacım dikkat et kendine
Orada bayanlar için özel yer var mı canımAvşa adasına gitmedim ama Balıkesir tatil için güzel yer, suyu buz gibi, soğuk suyu seviyorsan tercih edebilirsin, Bir çok tatil yerine göre de uygun fiyatlı
Dün esrar satan yaşlı teyzelerin haberini gördükten sonra, gözümde yaşlıların masumiyeti gitti resmen
Ya Abla yine mi Bu surattan korkuyorum ekleme şunuGardiyanınızla tanışın kızlar
Orada bayanlar için özel yer var mı canım
Fiyatı da çok önemli benim için kalabalık olunca fiyat ağır geliyor sonra