Munemizin Pambık gibi kalbi varAvatarını gören katılmaktan vazgeçer.Nerden bilebilirlerki o ürkünç avatarın altında pambık gibi bir kalp var.
Ya evet 2 yıl geçti birinciliğimin üstünden her defasındada niyetleniyorum bu kez katılayım diyede olmuyor bir türlü.Sütlü tatlılarda tarif bırakmadı kızlar maşallah.Bir sonrakine nasip kısmet diyelim..
Canım içli köfte gibi ,dışı sadece bulgurBu fellah köftenin kıymalısı gibi dimi.Onu seviyorum bunu da severim.Zaten yoğurt ve salça ikilisi varsa o yemeğin yenmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.
Mune,seninde dillere destan keklerin varmış.İlgili kategoride görmekten onur duyarız
Hemşom çok haklısınMune yarışmaya katılsın Ama en son gün eklesin Yarışmacıları kacırmayalım
Bencede katılmalı ve dedıgın gıbı en son dakıka hatta
Sen üstad olmuşsundurVuhuuu ne yaptınız kızlarmutfakta maharetli değilim, kek valla o bizim evdekilerin vazgeçilmezi, çok yapıyorum ama ben buradakilerin eline su dökemem.
Benim avatarı görünce oylamaya bile korkar insanlarkek berbatta görünse kötü olmuş diyemezler
HoşgeldinBen geldim:)
Mune katılırsa ben çekilirim yarışmadanSen üstad olmuşsundurBizi kandıramazsın
Ama itiraf ediyorum oylama konusunda sana hak veriyorumKorkunun dışında ,sana olan hayranlıktan kaynaklı tüm oyları toplayabilirsin
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Olmaz çekilemezsinMune katılırsa ben çekilirim yarışmadan
Selam Vuslat naber?Ben geldim:)
O kadar yarışmaya katıldım hiç 0 oyla bitirmedim 3-5 de olsa oy geliyor, Mune katılırda 0 oyla kalırsam yıkılırımOlmaz çekilemezsin
İyilik canım, sendenSelam Vuslat naber?
Mune Şimdiden yarışmacıları korkuttuO kadar yarışmaya katıldım hiç 0 oyla bitirmedim 3-5 de olsa oy geliyor, Mune katılırda 0 oyla kalırsam yıkılırım
Ehliyeti aldı. Evde oturmuyor artık ,geziyorİyilik canım, sendenGündüz niye gelmiyorsun artık canım
EvetMune Şimdiden yarışmacıları korkuttu
Ohh hayat Adraya güzelEhliyeti aldı. Evde oturmuyor artık ,geziyor
Yok ben demedimEvetKim dedi bakayım katıl diye sen dedin değil mi
Havada güzel ise ne yapsın tabi gezecekOhh hayat Adraya güzel
Sensindir o senYok ben demedim
Ben de iyiyim canım sağol.Öyle denk geliyor canım bir sebebi yok.Bugün geldim ama.İyilik canım, sendenGündüz niye gelmiyorsun artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?