Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Munemizin Pambık gibi kalbi var
Ooooo bayağı olmuş Lisam Haklısın yarışmaya yeni başladık tarifler arka arkaya eklendi Hepsi sahane Yapacak tarif kalmadı Olan tariflerde tek tek sahiplenildi sırayla gelecekler
İnşaallah canım bekliyorum(z)

Bu fellah köftenin kıymalısı gibi dimi.Onu seviyorum bunu da severim.Zaten yoğurt ve salça ikilisi varsa o yemeğin yenmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.
Canım içli köfte gibi ,dışı sadece bulgurİç malzeme mantı harcı ile aynıÖyle olunca yoğurt ile çok yakışıyor..
Fellah köfte soslu oluyor bunda sos yok..Sadece yoğurdun üzerine sos dökülüyor.Pul biber,nane

Mune,seninde dillere destan keklerin varmış.İlgili kategoride görmekten onur duyarız

Hemşom çok haklısın Mune yarışmaya katılsın Ama en son gün eklesin Yarışmacıları kacırmayalım

Bencede katılmalı ve dedıgın gıbı en son dakıka hatta

Vuhuuu ne yaptınız kızlar mutfakta maharetli değilim, kek valla o bizim evdekilerin vazgeçilmezi, çok yapıyorum ama ben buradakilerin eline su dökemem.

Benim avatarı görünce oylamaya bile korkar insanlar kek berbatta görünse kötü olmuş diyemezler

Sen üstad olmuşsundurBizi kandıramazsın
Ama itiraf ediyorum oylama konusunda sana hak veriyorumKorkunun dışında ,sana olan hayranlıktan kaynaklı tüm oyları toplayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…