• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Canım benimkilerin vakti olmuyor zaten:KK12:1 saat önce ders bitti uyumaya gittiler:KK51:
Kızlar söz dinliyor:KK45:Ama oğlum laf dinlermi bilmiyorum:eek:
Bizimkiler de yattı az önce:) Sadece küçük cadı ayakta:-) Evet canım aslında vakitleri de yok, büyük kız zaten hiç kaldırmıyor başını kitaplardan, oğlumunda ekstra fotbol antramanları var anca yetiyor zamanları:51: Dinler dinler, senin gibi bir annenin çocuğu söz dinlemeyen bir bir yapıda olmaz:nazar::36:

yatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız:KK3:
biliyorsunuz ki geçen yarışmayı kazanmıştım ve bana gönderilmiş olan harika hediyemi bugün aldım,inanın o kadar mutlu oldum ki,hemen serip sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok yakın zamanda kendime böyle pembe çiçekli nevresim takımı almayı planlarken böyle bir hediye almak beni nasıl mutlu etti tahmin edersiniz.yalnız kendim seçsem bu kadar olurdu,çekmecelerin kulplarına dikkatinizi çekerim:KK6::KK36::KK9:
tüm kk ekibine,sevgili Kazen Kazen 'e , Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'ye ve bana bu hediyeyi layık görüp oy veren tüm arkadaşlara teşekkürederim.
ve işte tatataaaammmm karşınızda karaca home'dan nevresim takımım.:KK37:
Eki Görüntüle 1483467
Canım hediyeni güle güle kullan:KK60:Çok şık bir takım:21:Beğenmene çok memnun oldum:KK19:
Yarışmaya katıldığın için ben teşekkür ederim:KK68:

biliyorsunuz ki geçen yarışmayı kazanmıştım ve bana gönderilmiş olan harika hediyemi bugün aldım,inanın o kadar mutlu oldum ki,hemen serip sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok yakın zamanda kendime böyle pembe çiçekli nevresim takımı almayı planlarken böyle bir hediye almak beni nasıl mutlu etti tahmin edersiniz.yalnız kendim seçsem bu kadar olurdu,çekmecelerin kulplarına dikkatinizi çekerim:KK6::KK36::KK9:
tüm kk ekibine,sevgili Kazen Kazen 'e , Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'ye ve bana bu hediyeyi layık görüp oy veren tüm arkadaşlara teşekkürederim.
Eki Görüntüle 1483467
Çok güzel, güle güle kullanın:36:

Bizimkiler de yattı az önce:) Sadece küçük cadı ayakta:-) Evet canım aslında vakitleri de yok, büyük kız zaten hiç kaldırmıyor başını kitaplardan, oğlumunda ekstra fotbol antramanları var anca yetiyor zamanları:KK51: Dinler dinler, senin gibi bir annenin çocuğu söz dinlemeyen bir bir yapıda olmaz:nazar::KK36:
Benim oğlumda ayakta:-)
Allah kolaylık versin canım,emeklerini boşa vermesin:KK68:
İnşaallah canım:KK23:

Yarışmaya Katılan tatlıların bir kısmına bakma fırsatım oldu ve şu an perişanları oynuyorum:KK14:
En Sevdiğim tatlı kategorisinde kuzu gibi yatan tatlıların fotoğraflarına bakıp sıfatlarına karşı yorum yapmak ne kadar zor birşey:KK42:

Henüz hepsine bakamadım, topiğinde yorum yapmadıklarım var, onları da ziyaret edeceğim bir ara:KK39:

Eki Görüntüle 1483467
Çok güzelmiş.Güle güle kullan canım.

Yarışmaya Katılan tatlıların bir kısmına bakma fırsatım oldu ve şu an perişanları oynuyorum:KK14:
En Sevdiğim tatlı kategorisinde kuzu gibi yatan tatlıların fotoğraflarına bakıp sıfatlarına karşı yorum yapmak ne kadar zor birşey:KK42:

Henüz hepsine bakamadım, topiğinde yorum yapmadıklarım var, onları da ziyaret edeceğim bir ara:KK39:
Mune,seninde dillere destan keklerin varmış.İlgili kategoride görmekten onur duyarız HoppaHoppaHoppa

Ablam bizim gibi tatlı sevenler için zor bir kategori :cry:Hanımlar çok hamarat :KK47:Döktürdüler:nazar:

Haberde vermeyelim yoksa kimse katılmaz :KK70:
Lisabella'cım sende 1 sefer katıldın sonra bir daha katılmadın :KK8::KK45:Katılmayı düşünür müsün :rolleyes:
Avatarını gören katılmaktan vazgeçer.Nerden bilebilirlerki o ürkünç avatarın altında pambık gibi bir kalp var.:KK19:

Ya evet 2 yıl geçti birinciliğimin üstünden her defasındada niyetleniyorum bu kez katılayım diyede olmuyor bir türlü.Sütlü tatlılarda tarif bırakmadı kızlar maşallah.Bir sonrakine nasip kısmet diyelim..:KK37:

Bende iyiyim canım sağol :KK60:
Sağol canım :KK19:Bulgur seviyorsanız siddetle tavsiye ederim :kk77:
Bu fellah köftenin kıymalısı gibi dimi.Onu seviyorum bunu da severim.Zaten yoğurt ve salça ikilisi varsa o yemeğin yenmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.:KK48:

Back