Bizimkiler de yattı az önce:) Sadece küçük cadı ayaktaCanım benimkilerin vakti olmuyor zaten1 saat önce ders bitti uyumaya gittiler
Kızlar söz dinliyorAma oğlum laf dinlermi bilmiyorum
Canım hediyeni güle güle kullanyatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
biliyorsunuz ki geçen yarışmayı kazanmıştım ve bana gönderilmiş olan harika hediyemi bugün aldım,inanın o kadar mutlu oldum ki,hemen serip sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok yakın zamanda kendime böyle pembe çiçekli nevresim takımı almayı planlarken böyle bir hediye almak beni nasıl mutlu etti tahmin edersiniz.yalnız kendim seçsem bu kadar olurdu,çekmecelerin kulplarına dikkatinizi çekerim
tüm kk ekibine,sevgiliKazen 'e , Nevreste 'ye ve bana bu hediyeyi layık görüp oy veren tüm arkadaşlara teşekkürederim.
ve işte tatataaaammmm karşınızda karaca home'dan nevresim takımım.
Eki Görüntüle 1483467
Çok güzel, güle güle kullanınyatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
biliyorsunuz ki geçen yarışmayı kazanmıştım ve bana gönderilmiş olan harika hediyemi bugün aldım,inanın o kadar mutlu oldum ki,hemen serip sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok yakın zamanda kendime böyle pembe çiçekli nevresim takımı almayı planlarken böyle bir hediye almak beni nasıl mutlu etti tahmin edersiniz.yalnız kendim seçsem bu kadar olurdu,çekmecelerin kulplarına dikkatinizi çekerim
tüm kk ekibine,sevgiliKazen 'e , Nevreste 'ye ve bana bu hediyeyi layık görüp oy veren tüm arkadaşlara teşekkürederim.
Eki Görüntüle 1483467
Benim oğlumda ayaktaBizimkiler de yattı az önce:) Sadece küçük cadı ayaktaEvet canım aslında vakitleri de yok, büyük kız zaten hiç kaldırmıyor başını kitaplardan, oğlumunda ekstra fotbol antramanları var anca yetiyor zamanları Dinler dinler, senin gibi bir annenin çocuğu söz dinlemeyen bir bir yapıda olmaz
Amin canım benimBenim oğlumda ayakta
Allah kolaylık versin canım,emeklerini boşa vermesin
İnşaallah canım
Tamam görüşürüzAmin canım benim
Ayy bir gidemedim
Bu sefer gittim
Vaayyy yamıhhhh çok güzel buuuiyi günlerde kullan tatlimm
Canım hediyeni güle güle kullanÇok şık bir takım Beğenmene çok memnun oldum
Yarışmaya katıldığın için ben teşekkür ederim
Çok güzel, güle güle kullanın
Çok güzelmiş.Güle güle kullan canım.yatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
Eki Görüntüle 1483467
Mune,seninde dillere destan keklerin varmış.İlgili kategoride görmekten onur duyarızYarışmaya Katılan tatlıların bir kısmına bakma fırsatım oldu ve şu an perişanları oynuyorum
En Sevdiğim tatlı kategorisinde kuzu gibi yatan tatlıların fotoğraflarına bakıp sıfatlarına karşı yorum yapmak ne kadar zor birşey
Henüz hepsine bakamadım, topiğinde yorum yapmadıklarım var, onları da ziyaret edeceğim bir ara
Ablam bizim gibi tatlı sevenler için zor bir kategoriYarışmaya Katılan tatlıların bir kısmına bakma fırsatım oldu ve şu an perişanları oynuyorum
En Sevdiğim tatlı kategorisinde kuzu gibi yatan tatlıların fotoğraflarına bakıp sıfatlarına karşı yorum yapmak ne kadar zor birşey
Henüz hepsine bakamadım, topiğinde yorum yapmadıklarım var, onları da ziyaret edeceğim bir ara
Hemşom çok haklısınMune,seninde dillere destan keklerin varmış.İlgili kategoride görmekten onur duyarız
Hemşom çok haklısınMune yarışmaya katılsın Ama en son gün eklesin Yarışmacıları kacırmayalım
Haberde vermeyelim yoksa kimse katılmazBencede katılmalı ve dedıgın gıbı en son dakıka hatta
Hoşbuldum Nevoş.Adra'cım hoşgeldin nehaber
Bende iyiyim canım sağolHoşbuldum Nevoş.İyilik sağlık ne olsun.Sen nasılsın canım?
Bugün eklediğin yemek dehşet.Eline sağlık.
Avatarını gören katılmaktan vazgeçer.Nerden bilebilirlerki o ürkünç avatarın altında pambık gibi bir kalp var.Haberde vermeyelim yoksa kimse katılmaz
Lisabella'cım sende 1 sefer katıldın sonra bir daha katılmadınKatılmayı düşünür müsün
Bu fellah köftenin kıymalısı gibi dimi.Onu seviyorum bunu da severim.Zaten yoğurt ve salça ikilisi varsa o yemeğin yenmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.Bende iyiyim canım sağol
Sağol canımBulgur seviyorsanız siddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?