Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Canım benimkilerin vakti olmuyor zaten1 saat önce ders bitti uyumaya gittiler
Kızlar söz dinliyorAma oğlum laf dinlermi bilmiyorum
Bizimkiler de yattı az önce:) Sadece küçük cadı ayakta Evet canım aslında vakitleri de yok, büyük kız zaten hiç kaldırmıyor başını kitaplardan, oğlumunda ekstra fotbol antramanları var anca yetiyor zamanları Dinler dinler, senin gibi bir annenin çocuğu söz dinlemeyen bir bir yapıda olmaz

Canım hediyeni güle güle kullanÇok şık bir takımBeğenmene çok memnun oldum
Yarışmaya katıldığın için ben teşekkür ederim

Çok güzel, güle güle kullanın

Benim oğlumda ayakta
Allah kolaylık versin canım,emeklerini boşa vermesin
İnşaallah canım

Yarışmaya Katılan tatlıların bir kısmına bakma fırsatım oldu ve şu an perişanları oynuyorum
En Sevdiğim tatlı kategorisinde kuzu gibi yatan tatlıların fotoğraflarına bakıp sıfatlarına karşı yorum yapmak ne kadar zor birşey

Henüz hepsine bakamadım, topiğinde yorum yapmadıklarım var, onları da ziyaret edeceğim bir ara

Çok güzelmiş.Güle güle kullan canım.

Mune,seninde dillere destan keklerin varmış.İlgili kategoride görmekten onur duyarız

Ablam bizim gibi tatlı sevenler için zor bir kategori Hanımlar çok hamarat Döktürdüler

Haberde vermeyelim yoksa kimse katılmaz
Lisabella'cım sende 1 sefer katıldın sonra bir daha katılmadın Katılmayı düşünür müsün
Avatarını gören katılmaktan vazgeçer.Nerden bilebilirlerki o ürkünç avatarın altında pambık gibi bir kalp var.

Ya evet 2 yıl geçti birinciliğimin üstünden her defasındada niyetleniyorum bu kez katılayım diyede olmuyor bir türlü.Sütlü tatlılarda tarif bırakmadı kızlar maşallah.Bir sonrakine nasip kısmet diyelim..

Bende iyiyim canım sağol
Sağol canım Bulgur seviyorsanız siddetle tavsiye ederim
Bu fellah köftenin kıymalısı gibi dimi.Onu seviyorum bunu da severim.Zaten yoğurt ve salça ikilisi varsa o yemeğin yenmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…