Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onun yaşı küçük daha Ona da bağımlılık yapar sonra 20yi aşsın sonraKızını da üye yap bence
Bencede alışmasın sonra başından kalkmazYok onun yaşı küçük daha Ona da bağımlılık yapar sonra 20yi aşsın sonra
O zaman eklemeTatlı yaptım ama eklemekten korkuyorum, birisi ben yapacaktım niye buralara ekledin diye kızar diye
Bizim evde çocuklara yasak pc Sadece ben netteyimBencede alışmasın sonra başından kalkmaz
Değil mi Sana geçen yazmıştım ya 2 seçenek arasında kaldım diye, onun diğerini yaptımO zaman ekleme
En doğrusu canımBizim yasak değil ama izinsiz bakmazlarBizim evde çocuklara yasak pc Sadece ben netteyim
Bize bile bağımlılık yapti kaç yaşında kızın vuslat?Yok onun yaşı küçük daha Ona da bağımlılık yapar sonra 20yi aşsın sonra
Yok canım ekleme o zamanBelki yapan olurDeğil mi Sana geçen yazmıştım ya 2 seçenek arasında kaldım diye, onun diğerini yaptım
Dersleri olduğunda açıyorum onlara ya da bazen netten test çözdürüyorum ama gereksiz oyun falan oynamazlar yaz tatili dışında Zaten şifreyi sadece ben biliyorumEn doğrusu canımBizim yasak değil ama izinsiz bakmazlar
Aynen 16 yaşında canım:)
Bize bile bağımlılık yapti kaç yaşında kızın vuslat?
Bencede eklemeyeyim Oylamaya geçince eklerimYok canım ekleme o zamanBelki yapan olur
Tamam canım öyle yapAynen 16 yaşında canım:)
Bencede eklemeyeyim Oylamaya geçince eklerim
Tamam canım öyle yap
Canım benimkilerin vakti olmuyor zaten1 saat önce ders bitti uyumaya gittilerDersleri olduğunda açıyorum onlara ya da bazen netten test çözdürüyorum ama gereksiz oyun falan oynamazlar yaz tatili dışında Zaten şifreyi sadece ben biliyorum
Vaayyy yamıhhhh çok güzel buuu iyi günlerde kullan tatlimmyatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
biliyorsunuz ki geçen yarışmayı kazanmıştım ve bana gönderilmiş olan harika hediyemi bugün aldım,inanın o kadar mutlu oldum ki,hemen serip sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok yakın zamanda kendime böyle pembe çiçekli nevresim takımı almayı planlarken böyle bir hediye almak beni nasıl mutlu etti tahmin edersiniz.yalnız kendim seçsem bu kadar olurdu,çekmecelerin kulplarına dikkatinizi çekerim
tüm kk ekibine,sevgili Kazen 'e , Nevreste 'ye ve bana bu hediyeyi layık görüp oy veren tüm arkadaşlara teşekkürederim.
ve işte tatataaaammmm karşınızda karaca home'dan nevresim takımım.
Eki Görüntüle 1483467