• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Nevoş sen bilirsin belki.Yabancıların düğünde para takma adetleri var mı?:KK48: Bence yoktur o bize has bir adettir de bilemedim valla.:KK48:

Ya sorma Nevoş.:KK53:Geziyorum ama ayaklarımla.:-)Arabayı yakalayamadım fırsat kolluyorum.:KK53:

Biraz duygu sömürüsü falan yapsana:KK45:Bak unutursam görürsünüz falan:63::KK70:
Bugün çok güzeldi hava.:21:

Evet net sorunlu.Sinir etti beni.:KK12:
Maşaallah hava çok güzel:nazar:Umarım yeniden soğumaz:KK47:
Net 1-2 aydır benide deli ediyor:KK12:3 gün var, 3 gün yok.

Hatta ne tesadüf yine gitti:KK34:

Biraz duygu sömürüsü falan yapsana:KK45:Bak unutursam görürsünüz falan:63::KK70:

Maşaallah hava çok güzel:nazar:Umarım yeniden soğumaz:KK47:
Net 1-2 aydır benide deli ediyor:KK12:3 gün var, 3 gün yok.

Hatta ne tesadüf yine gitti:KK34:
Dimi öyle yapayım.:KK53:

Yarın yine yağmurlu.Hatta bu hafta hep öyle.Yağmuru severim çok soğuk olmasın da.

Genel sorun var galiba.Ya yavaş ya bağlantı kopuyor.

Nevoş sen bilirsin belki.Yabancıların düğünde para takma adetleri var mı?:KK48: Bence yoktur o bize has bir adettir de bilemedim valla.:KK48:
Yok canım pek bilgim yok.
Ama bazı ülkelerde olabilir. Bazılarında hediye var diye biliyorum.:-)
Hayırdır nerden geldi aklına :KK19:

Yok canım pek bilgim yok.
Ama bazı ülkelerde olabilir. Bazılarında hediye var diye biliyorum.:-)
Hayırdır nerden geldi aklına :KK19:
Yabancı bir arkadaşım var da yarın evleniyor.Hediye mi alsam para mı taksam bilemedim.Ama genelde Türkler gelecek düğüne.İllaki para takılacak dimi.Hem daha iyi.İstediğini eksik bir şeyini alır parayla.:KK22:

Yabancı bir arkadaşım var da yarın evleniyor.Hediye mi alsam para mı taksam bilemedim.Ama genelde Türkler gelecek düğüne.İllaki para takılacak dimi.Hem daha iyi.İstediğini eksik bir şeyini alır parayla.:KK22:
Türkler gelecekse mutlaka para takılır:KK19:Seninde para takman en uygunu olur:KK51:
Mutluluklar:KK68:

Yarışmaya Katılan tatlıların bir kısmına bakma fırsatım oldu ve şu an perişanları oynuyorum:KK14:
En Sevdiğim tatlı kategorisinde kuzu gibi yatan tatlıların fotoğraflarına bakıp sıfatlarına karşı yorum yapmak ne kadar zor birşey:KK42:

Henüz hepsine bakamadım, topiğinde yorum yapmadıklarım var, onları da ziyaret edeceğim bir ara:KK39:
:KK15::KK15:

3_4_102.gif
3_4_102.gif
3_4_102.gif
3_4_102.gif
Kalkınnn uyanınn kahve içinnn kendinize gelinnnn..

Back