• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Avatarını gören katılmaktan vazgeçer.Nerden bilebilirlerki o ürkünç avatarın altında pambık gibi bir kalp var.:KK19:

Ya evet 2 yıl geçti birinciliğimin üstünden her defasındada niyetleniyorum bu kez katılayım diyede olmuyor bir türlü.Sütlü tatlılarda tarif bırakmadı kızlar maşallah.Bir sonrakine nasip kısmet diyelim..:KK37:
Munemizin Pambık gibi kalbi var :21::KK19:
Ooooo bayağı olmuş Lisam :KK45:Haklısın yarışmaya yeni başladık tarifler arka arkaya eklendi :kk77:Hepsi sahane :21:Yapacak tarif kalmadı :eek:Olan tariflerde tek tek sahiplenildi sırayla gelecekler:rolleyes:
İnşaallah canım bekliyorum(z):KK60:

Bu fellah köftenin kıymalısı gibi dimi.Onu seviyorum bunu da severim.Zaten yoğurt ve salça ikilisi varsa o yemeğin yenmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.:KK48:
Canım içli köfte gibi ,dışı sadece bulgur:kk77:İç malzeme mantı harcı ile aynı:KK51:Öyle olunca yoğurt ile çok yakışıyor..:KK39:
Fellah köfte soslu oluyor bunda sos yok..Sadece yoğurdun üzerine sos dökülüyor.Pul biber,nane:KK19:

Mune,seninde dillere destan keklerin varmış.İlgili kategoride görmekten onur duyarız HoppaHoppaHoppa

Hemşom çok haklısın :rolleyes:Mune yarışmaya katılsın:kk77: Ama en son gün eklesin :KK45:Yarışmacıları kacırmayalım:eek:

Bencede katılmalı ve dedıgın gıbı en son dakıka hatta :KK70::KK70::KK70:

Vuhuuu ne yaptınız kızlar:KK57: mutfakta maharetli değilim, kek valla o bizim evdekilerin vazgeçilmezi, çok yapıyorum ama ben buradakilerin eline su dökemem.

Benim avatarı görünce oylamaya bile korkar insanlar:KK70: kek berbatta görünse kötü olmuş diyemezler:KK70:

Vuhuuu ne yaptınız kızlar:KK57: mutfakta maharetli değilim, kek valla o bizim evdekilerin vazgeçilmezi, çok yapıyorum ama ben buradakilerin eline su dökemem.

Benim avatarı görünce oylamaya bile korkar insanlar:KK70: kek berbatta görünse kötü olmuş diyemezler:KK70:
Sen üstad olmuşsundur:KK8:Bizi kandıramazsın:rolleyes::nazar:
Ama itiraf ediyorum oylama konusunda sana hak veriyorum:KK70:Korkunun dışında ,sana olan hayranlıktan kaynaklı tüm oyları toplayabilirsin:KK73:

Back