Az kaldı ben de gezicemHavada güzel ise ne yapsın tabi gezecek
Bu ara herkesin nette sorun var canımOndan olabilir Belki ondan gelmiyordur.
Korkacak birşey yokSensindir o senKazen'e de haber sal da tam olsun
Ben de gezeceğim inşaallahAz kaldı ben de gezicemEvet ya benim de öyle ilk girdiğimde güzel gidiyor sonra kopmalar başlıyor: (
Hangi ara geldin ben görmedim:))Ben de iyiyim canım sağol.Öyle denk geliyor canım bir sebebi yok.Bugün geldim ama.
Ya sorma Nevoş.Ehliyeti aldı. Evde oturmuyor artık ,geziyor
Bugün çok güzeldi hava.Havada güzel ise ne yapsın tabi gezecek
Bu ara herkesin nette sorun var canımOndan olabilir Belki ondan gelmiyordur.
İyi gecelerHangi ara geldin ben görmedim:))
Benim kız uyandı iyi geceler kızlqr:
Senden az sonra:))Hangi ara geldin ben görmedim:))
Benim kız uyandı iyi geceler kızlqr:
Ya sorma Nevoş.Geziyorum ama ayaklarımla. Arabayı yakalayamadım fırsat kolluyorum.
Maşaallah hava çok güzelBugün çok güzeldi hava.
Evet net sorunlu.Sinir etti beni.
Dimi öyle yapayım.Biraz duygu sömürüsü falan yapsanaBak unutursam görürsünüz falan
Maşaallah hava çok güzelUmarım yeniden soğumaz
Net 1-2 aydır benide deli ediyor3 gün var, 3 gün yok.
Hatta ne tesadüf yine gitti
Yok canım pek bilgim yok.Nevoş sen bilirsin belki.Yabancıların düğünde para takma adetleri var mı?Bence yoktur o bize has bir adettir de bilemedim valla.
Yağmur yağsın hava soğumasınDimi öyle yapayım.
Yarın yine yağmurlu.Hatta bu hafta hep öyle.Yağmuru severim çok soğuk olmasın da.
Genel sorun var galiba.Ya yavaş ya bağlantı kopuyor.
Yabancı bir arkadaşım var da yarın evleniyor.Hediye mi alsam para mı taksam bilemedim.Ama genelde Türkler gelecek düğüne.İllaki para takılacak dimi.Hem daha iyi.İstediğini eksik bir şeyini alır parayla.Yok canım pek bilgim yok.
Ama bazı ülkelerde olabilir. Bazılarında hediye var diye biliyorum.
Hayırdır nerden geldi aklına
İyi geceler canım.Adra'cım ben çıkıyorum sana iyi gecelerNet gidip geliyor sinir oldum
Türkler gelecekse mutlaka para takılırYabancı bir arkadaşım var da yarın evleniyor.Hediye mi alsam para mı taksam bilemedim.Ama genelde Türkler gelecek düğüne.İllaki para takılacak dimi.Hem daha iyi.İstediğini eksik bir şeyini alır parayla.
Yarışmaya Katılan tatlıların bir kısmına bakma fırsatım oldu ve şu an perişanları oynuyorum
En Sevdiğim tatlı kategorisinde kuzu gibi yatan tatlıların fotoğraflarına bakıp sıfatlarına karşı yorum yapmak ne kadar zor birşey
Henüz hepsine bakamadım, topiğinde yorum yapmadıklarım var, onları da ziyaret edeceğim bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?