Yok onun yaşı küçük dahaKızını da üye yap bence
Bencede alışmasın sonra başından kalkmazYok onun yaşı küçük dahaOna da bağımlılık yapar sonra 20yi aşsın sonra
O zaman eklemeTatlı yaptım ama eklemekten korkuyorum, birisi ben yapacaktım niye buralara ekledin diye kızar diye
Bizim evde çocuklara yasak pcBencede alışmasın sonra başından kalkmaz
Değil miO zaman ekleme
En doğrusu canımBizim evde çocuklara yasak pcSadece ben netteyim
Bize bile bağımlılık yaptiYok onun yaşı küçük dahaOna da bağımlılık yapar sonra 20yi aşsın sonra
Yok canım ekleme o zamanDeğil miSana geçen yazmıştım ya 2 seçenek arasında kaldım diye, onun diğerini yaptım
Dersleri olduğunda açıyorum onlara ya da bazen netten test çözdürüyorum ama gereksiz oyun falan oynamazlar yaz tatili dışındaEn doğrusu canımBizim yasak değil ama izinsiz bakmazlar
Aynen
Bize bile bağımlılık yaptikaç yaşında kızın vuslat?
Bencede eklemeyeyimYok canım ekleme o zamanBelki yapan olur
Tamam canım öyle yapAynen16 yaşında canım:)
Bencede eklemeyeyimOylamaya geçince eklerim
Canım benimkilerin vakti olmuyor zatenDersleri olduğunda açıyorum onlara ya da bazen netten test çözdürüyorum ama gereksiz oyun falan oynamazlar yaz tatili dışındaZaten şifreyi sadece ben biliyorum
Vaayyy yamıhhhh çok güzel buuuyatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
biliyorsunuz ki geçen yarışmayı kazanmıştım ve bana gönderilmiş olan harika hediyemi bugün aldım,inanın o kadar mutlu oldum ki,hemen serip sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok yakın zamanda kendime böyle pembe çiçekli nevresim takımı almayı planlarken böyle bir hediye almak beni nasıl mutlu etti tahmin edersiniz.yalnız kendim seçsem bu kadar olurdu,çekmecelerin kulplarına dikkatinizi çekerim
tüm kk ekibine,sevgiliKazen 'e , Nevreste 'ye ve bana bu hediyeyi layık görüp oy veren tüm arkadaşlara teşekkürederim.
ve işte tatataaaammmm karşınızda karaca home'dan nevresim takımım.
Eki Görüntüle 1483467
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?