• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım yokluğunu farkettim:KK60:o_OBugün geçmişine bakmayı düşünüyordum nerelerdesin diye:KK19:
Sağol canım:KK68:
İyiyim çok şükür:KK60:
Evet Hanımlar döktürmeye devam ediyor:rolleyes:Çok güzel tarifler geldi:KK73:
Sagol cnm benım:KK60: hıc gıredım kk ya baya agır atlattık kıs gunu boyle olmamıstık:(
tarıfler geldıkce baktım arada:KK19:herkes super:KK49:

Sagol cnm benım:KK60: hıc gıredım kk ya baya agır atlattık kıs gunu boyle olmamıstık:KK43:
tarıfler geldıkce baktım arada:KK19:herkes super:KK49:
Canım bu mevsimde hastalıklar daha fazla oluyor:KK60:Benim kızlardan biride çok hasta oldu geçen hafta okula gidemedi:KK51:Doğum gününde ateşi vardı:KK47:

Canım bu mevsimde hastalıklar daha fazla oluyor:KK60:Benim kızlardan biride çok hasta oldu geçen hafta okula gidemedi:KK51:Doğum gününde ateşi vardı:KK47:
Evet ya havanın saatı saatını tutmuyor hele burası gecen hafta yagmur kar fırtına ne ararsan vardı:KK47: bugunde yagmurlu bı ısınmadı:KK47:
Sızede gecmıs olsun cnm umarım duzelmıstır fıstık:KK19:

Evet ya havanın saatı saatını tutmuyor hele burası gecen hafta yagmur kar fırtına ne ararsan vardı:KK47: bugunde yagmurlu bı ısınmadı:KK47:
Sızede gecmıs olsun cnm umarım duzelmıstır fıstık:KK19:
Bundan sonra ısınır inşaallah:KK14:
İyi canım çok şükür:KK51:İğneleri yedi düzeldi:KK47:Bugün okula gitti:KK39:

Back