• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Akrebi bilmem de ben insanların burçlarına göre değil karakterlerine göre anlaşıyorum ya da anlaşamıyorum:KK30::KK70:

Bende evimin kendi kendine temizlenmesini umut ediyorum ama beni bekliyor:KK12:
Al bendende o kadar canımm yaa karakter önemli .. işin garibi sanalda olsa takip ettinmi yorumlardan anlayabiliyor insan bide sağduyum çok kuvvetlidir ..

He sen bana onu anlatacaktın.. Yorumlarından belliydi falan dedin. Ne belliydi? Ne hissettin? Ne veriyorum etrafa:-)
Dur yazayım doğrumu değilmi bak bakalım.. sen ççok çabuk hemen samimi olmuyorsun,,temkinli davranıyorsun,,karşındakiler sana atak yaptımı biraz biraz ilgileniyorsun sonrada sevdinmi arkadaş ,dost biliyorsun,, ve içine kabul ediyorsunn,,yorumlarında ve oylamalarında şefkat varr.. sanki en az kim oy almışşsa ona vereyim gibi,,sevdiğin kişiyi kıskanıyorsun o sevdiğin kişi başkasıyla sohbet ettimi pek,,pek istemiyo gibisin ama o kişiyide tanıdıkça katıveriyorsun arana..mülayim ve anadolu kadını düşüncelerindensin,azıcıkda olsa kaprislilere tahammül edemiyorsunn. gösterişi sevmiyor hatta nefret ediyorsun.yerinde ve zamanında gösteriş lazımdır diyenlerdensinn..samimi olduklarına şakalar espiriler yapanlardansın art niyet aramayanlardansın..anladıklarım bunlar yavru.

Dur yazayım doğrumu değilmi bak bakalım.. sen ççok çabuk hemen samimi olmuyorsun,,temkinli davranıyorsun,,karşındakiler sana atak yaptımı biraz biraz ilgileniyorsun sonrada sevdinmi arkadaş ,dost biliyorsun,, ve içine kabul ediyorsunn,,yorumlarında ve oylamalarında şefkat varr.. sanki en az kim oy almışşsa ona vereyim gibi,,sevdiğin kişiyi kıskanıyorsun o sevdiğin kişi başkasıyla sohbet ettimi pek,,pek istemiyo gibisin ama o kişiyide tanıdıkça katıveriyorsun arana..mülayim ve anadolu kadını düşüncelerindensin,azıcıkda olsa kaprislilere tahammül edemiyorsunn. gösterişi sevmiyor hatta nefret ediyorsun.yerinde ve zamanında gösteriş lazımdır diyenlerdensinn..samimi olduklarına şakalar espiriler yapanlardansın art niyet aramayanlardansın..anladıklarım bunlar yavru.
Vay vay vay :)) Şu yanlış düzelteyim diyeceğim bir şey çıkmadı:KK70: Sen bu yorumlamaları burçlarla çok ilgilenerek mi yapmaya başladın? Yoksa insanları hep yorumlar mısın?
Ben bu iyi bu kötü deyip kötülerden uzak duruyorum :) Uzun uzadıya anlatamam mesela senin gibi:KK19:

Teee şimdi burcunu okudumm gelde burçlara inanma yazdıklarımın arasında özelliklerin varr
Özelliklerini taşıyorum burcumun canım da sadece hani şunla anlaşamaz vs gibi şeylerim yok, biriyle anlaşamam için hakikaten anormal bulmam lazım. Karakteri sorunlu olması lazım yani :))
Yoksa sapına kadar kıskançlığım vs. var ki:rolleyes::rolleyes:

Vay vay vay :)) Şu yanlış düzelteyim diyeceğim bir şey çıkmadı:KK70: Sen bu yorumlamaları burçlarla çok ilgilenerek mi yapmaya başladın? Yoksa insanları hep yorumlar mısın?
Ben bu iyi bu kötü deyip kötülerden uzak duruyorum :) Uzun uzadıya anlatamam mesela senin gibi:KK19:
burçlardan hiç anlamam desemm ..şurada yazışıyoruz ya bide arada yorumlarına denk geliyorum ordan anladıklarım canımmhiç öyle burç filan takip etmem fallara inanmam

Back