- 20 Ağustos 2014
- 4.981
- 4.757
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru tahminde bulunmuşsunDur yazayım doğrumu değilmi bak bakalım.. sen ççok çabuk hemen samimi olmuyorsun,,temkinli davranıyorsun,,karşındakiler sana atak yaptımı biraz biraz ilgileniyorsun sonrada sevdinmi arkadaş ,dost biliyorsun,, ve içine kabul ediyorsunn,,yorumlarında ve oylamalarında şefkat varr.. sanki en az kim oy almışşsa ona vereyim gibi,,sevdiğin kişiyi kıskanıyorsun o sevdiğin kişi başkasıyla sohbet ettimi pek,,pek istemiyo gibisin ama o kişiyide tanıdıkça katıveriyorsun arana..mülayim ve anadolu kadını düşüncelerindensin,azıcıkda olsa kaprislilere tahammül edemiyorsunn. gösterişi sevmiyor hatta nefret ediyorsun.yerinde ve zamanında gösteriş lazımdır diyenlerdensinn..samimi olduklarına şakalar espiriler yapanlardansın art niyet aramayanlardansın..anladıklarım bunlar yavru.
Hava çok güzelHerkes geziyor olabilirKimse yok, herkes gezmeye gitti herhalde hava da güzel:))
inan nevrestem bu yazışmalardan çıkardıklarım aradada yorumlarına denk geliyordum..demekki tanınabiliniyormuş sanalda olsaa..Doğru tahminde bulunmuşsun
Karakter analizi isteriz
selam canım hoşbulduk 3 gün yoktum okuyabiliyorum ama cevap yokk ..geldimm amaa..özledim sizlerii..Selam
Kakao tahliye olmuşsun:)) Hoşgeldin
Nevoşu da analiz etsene bakim onda da başarılı mısın :))inan nevrestem bu yazışmalardan çıkardıklarım aradada yorumlarına denk geliyordum..demekki tanınabiliniyormuş sanalda olsaa..
Bize yazmıyor pinko'ya yazmış sadeceBenimkinide merak ettim şimdi Nevoş
Huu, hu ben geldimm....Hanımımm..Keleşimmm,,Hatunumm,,Telif hakkı vermeden avatarını kullandımm..Amma valla haketmişti çok sinir etti beni yaaa.seni arkamda güç hissettimm..açmış bir konu arkadaş onu yazıyoruz olmuyor,,bunu yazıyoruz olmuyorr,,en sonunda sinirlerim zıpladıı..Napamm insanım yahuu..Keleşim canımm ..Hımm yemeklerden ihraç çok fazla beyaaa....kimse ayıramaz beni bananeeeesizleri okuyorumm sadece okuyorumm.. öfff işte zaman geçmek bilmedii..
Bizde istiyoruzBize yazmıyor pinko'ya yazmış sadece
Ablam hoşgeldinKakao hoş geldinnn sefalar getirdin anaaa bir baktım yoksun dedim ne oldu mesajınabir baktım bizim corc nerelerden çıktı dedim kakao telif hakkını almadan corcu kullanmış yasal haklarımı kullanacam
Abla corcu korumaya alalımKakao hoş geldinnn sefalar getirdin anaaa bir baktım yoksun dedim ne oldu mesajınabir baktım bizim corc nerelerden çıktı dedim kakao telif hakkını almadan corcu kullanmış yasal haklarımı kullanacam
Bizde istiyoruz
Ablam hoşgeldin
Abla corcu korumaya alalım
Daha önce konusu oldu, soracaktım çıkmam gerekiyordu, şimdi sırası gelmişken sordum, bayağıda güzel anlatmış :))Bize yazmıyor pinko'ya yazmış sadece
Hoş buldum efsercim sağol
Corcu mumyalatcam artık
Kakao kaçacak şimdiİstekler çoğaldıDaha önce konusu oldu, soracaktım çıkmam gerekiyordu, şimdi sırası gelmişken sordum, bayağıda güzel anlatmış :))
Abla corc korumaya aldım kimse karışamaz