Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hastamısınGünaydın
Hastayim ya simdi hastanedeyim 20likdismden agrim var saniyordum oysa 20lik disim yokmus kbb gittim ultrason ve kan verdim sonucu bekliyorum gozumdede su kistleri cikiyordu bu sefer buyuk cikti dr krem verdi emziriyorum diye baska bisi vermedi dayamazsan ara dedi boyle yazinca da fena hissettim sen nasilsinCanım hastamısın
Canım çok geçmiş olsun iyi şükür ne olsun bu gün diyete kaldığım yerden devamHastayim ya simdi hastanedeyim 20likdismden agrim var saniyordum oysa 20lik disim yokmus kbb gittim ultrason ve kan verdim sonucu bekliyorum gozumdede su kistleri cikiyordu bu sefer buyuk cikti dr krem verdi emziriyorum diye baska bisi vermedi dayamazsan ara dedi boyle yazinca da fena hissettim sen nasilsin
Günaydın canım evet tarifler çok lezzetli görünüyorGünaydın kızlar,tarifler eklenmiş hepsi çok lezzetli hoş maşallah hanimlara
İnşallah öyle bekliyoruzsende katılmak istemezmisinSon gune kadar yeni tarifler baya eklenecek gibi...
Geçmiş olsun canım şifalar olsunn haberdar et bizi ..Hastayim ya simdi hastanedeyim 20likdismden agrim var saniyordum oysa 20lik disim yokmus kbb gittim ultrason ve kan verdim sonucu bekliyorum gozumdede su kistleri cikiyordu bu sefer buyuk cikti dr krem verdi emziriyorum diye baska bisi vermedi dayamazsan ara dedi boyle yazinca da fena hissettim sen nasilsin
senin tarif ne ..ne zaman ekliyonnnnn..Günaydın kızlar,tarifler eklenmiş hepsi çok lezzetli hoş maşallah hanimlara
Çok geçmiş olsun canımHastayim ya simdi hastanedeyim 20likdismden agrim var saniyordum oysa 20lik disim yokmus kbb gittim ultrason ve kan verdim sonucu bekliyorum gozumdede su kistleri cikiyordu bu sefer buyuk cikti dr krem verdi emziriyorum diye baska bisi vermedi dayamazsan ara dedi boyle yazinca da fena hissettim sen nasilsin
Son gune kadar yeni tarifler baya eklenecek gibi...
Maşallah ne güzel kurtulmuşsunEvet çok şükür doğum kilolarımdan kurtuldum. Teşekkürler
Yok o Akrep Kadınısendemi koç sun yavruu..
Saol canim masallah diyet nasil gidiyorCanım çok geçmiş olsun iyi şükür ne olsun bu gün diyete kaldığım yerden devam
Saol canimcim sanada gecmis olsun cikmissin mapustan tukruk bezlerim iltaplamis ondanmis agrimGeçmiş olsun canım şifalar olsunn haberdar et bizi ..
saol nevosum kiz 20lik disin yokmus ya benimÇok geçmiş olsun canım
Daha çıkmamış mıSaol canim masallah diyet nasil gidiyor
Saol canimcim sanada gecmis olsun cikmissin mapustan tukruk bezlerim iltaplamis ondanmis agrim
saol nevosum kiz 20lik disin yokmus ya benim
Yağmaz inşaallah canımBizim burda hava çok güzelİyi bi hafta olsun hepimizeee ... Kar yağmasın artıık