Olurr neden olmasın, sanaldan da olsa elektriğin tutmayabiliyor, ya da yazım şeklinden kullandığı cümlelerden rahatsız olup sevmeyebiliyorsun, göz ardı butonu bu gibi şeyler için var :)
Melahatim benim
Söyledin mi bizim kıza[/QUOTE][QUOTE="Kakao ve Ben, post: 40261498, member: 593854"]gerçekten doğru samimi olup olmadıklarını bile anlıyorsun pinkomm demek bu elektrik cidden dikkate alınması gereken bir enerjiymiş..
olurmu öyle şey canım sanalda olsa hepimiz gerçeğizz. bu kadar övünmek ve ben şöyleyim ben böyleyim demek .. aman neyse egunal hamile duydunmuu. onun topik uçuşlarda ..:) Napsınlar normalde öyle değilse burda tanıyan yok rahat rahat sallarYada reelde takdir edilmiyordur, sanal ortamda sürekli kendini övme ihtiyacı hissediyordur, bilemiyorum ki
Hayirdir kiz kime gicik olduninsann sanal alemde birine gıcık olurmu yaaa kii şu anda o kadar gıcığımki .. yorumlarına ne bu yaaa. ıykkk..
yavruuu..boşver yaa ..Hayirdir kiz kime gicik oldun
Bosverdim gittiyavruuu..boşver yaa ..
Off bende bugun bi can sıkıntısı var neden bilemedim
Al benden de o kadarsıkıldım looo
Ayy bencede bide benim ders calismam lazim ama hic calisasim yok oleece oturdum kaldim bugun bide bu kategori bana hic olmadi benki yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tarifleri gördükçe canim istedi bisiler yapim amaa yapamıyorumzaman geçmiy kız
benımde ders çalışmam lazımAyy bencede bide benim ders calismam lazim ama hic calisasim yok oleece oturdum kaldim bugun bide bu kategori bana hic olmadi benki yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tarifleri gördükçe canim istedi bisiler yapim amaa yapamıyorum
Off bende bugun bi can sıkıntısı var neden bilemedim
sıkıldım looo
Aynen burda bu acik bi kapli ruhum sıkıldıbenımde ders çalışmam lazımbu havada ders mi çalışılır
bacim seninde enerjin hic bitmiyor karadenizli oldugun bellisize gelsin bu yandan yandan..
enerji çok bendee kız niye sıkılacam yaz güneş deniz .. pardon şimdilik havuz.. yüzme çiçekler..böceklerrr.sporr koy mezdekeyi şimdi senin doğum kilolarında vardır salla gitsinAynen burda bu acik bi kapli ruhum sıkıldı
bacim seninde enerjin hic bitmiyor karadenizli oldugun belli
var vermeye çalışıyorum zaten neysee benim koca geliyormus görüşürüz cancazimenerji çok bendee kız niye sıkılacam yaz güneş deniz .. pardon şimdilik havuz.. yüzme çiçekler..böceklerrr.sporr koy mezdekeyi şimdi senin doğum kilolarında vardır salla gitsin