- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Maksat şenlensin yavruu.. bende ara veririm sütlülerden sonra heleki dünden sonraa valla pes dedim yani o kadar zorlandım nete yüklerkenn..İyi çok şükür ben de iyiyim nolsun aynı evde takılıyorumVar olmaz mı ama cesaretim yok
Dün problemdi ya internetimiz bu sabah geldi bizimde .. Ben konu açınca önce bilgisayarda dosya yapıuorum sonra telefonuma atıyorumMaksat şenlensin yavruu.. bende ara veririm sütlülerden sonra heleki dünden sonraa valla pes dedim yani o kadar zorlandım nete yüklerkenn..
Teyyy teyyy içimi açtım kızz hoşgeldin gel bi halay başı ol bananapıyosunuzzz
şükür çok yoran bi bebek değil ablamHadi bakalım çok yorma kendini olurmu
bahar alerjim geçse iyi olcamNasılsın canım o mis kokulu bebişi ısır yerime
şükür çok yoran bi bebek değil ablamhuyuna gittin mi skıntı yok
bahar alerjim geçse iyi olcamkıız kıyamıyorum ki ısırmaya koklasam da olur dmi
nber kıznapıyosunuzzz
şükür çok yoran bi bebek değil ablamhuyuna gittin mi skıntı yok
bahar alerjim geçse iyi olcamkıız kıyamıyorum ki ısırmaya koklasam da olur dmi
pazar günü nazar değdi heralde kızıma arkdaşlara gittik orda mızırdanmaya başaldı sonra sürekli ağlamayaa başladı eve gelene kadar kucağımda geldi susmadı evde bi süre sonra sakinleşti çok fenaydıMaşallah ona annesi
ne yaptın sen bakemmm..napıyosunuzzz
anlaştık o zamanOlur olur kokusu da olur canım
pazar günü nazar değdi heralde kızıma arkdaşlara gittik orda mızırdanmaya başaldı sonra sürekli ağlamayaa başladı eve gelene kadar kucağımda geldi susmadı evde bi süre sonra sakinleşti çok fenaydı
ayy kuzumm yaa değer tabi değmezmii annesi sen onu bol bol nas surelerini okuu..pazar günü nazar değdi heralde kızıma arkdaşlara gittik orda mızırdanmaya başaldı sonra sürekli ağlamayaa başladı eve gelene kadar kucağımda geldi susmadı evde bi süre sonra sakinleşti çok fenaydı
kuvvetle muhtemel çünkü 3aile buştuk biriyle kızların arası 50gün ne zaman dışarı çıksak onlarınki ortalığı yıkar benimki arabasında uyurNazara inanırım kesin birilerinin nazarı değmiştir
okumazmıyım sürekli okuruz kendi nazarımızda değer diyeayy kuzumm yaa değer tabi değmezmii annesi sen onu bol bol nas surelerini okuu..
yavruu.. allah sağlık versin evlatlarımıza kolay büyümüyorlarr...kuvvetle muhtemel çünkü 3aile buştuk biriyle kızların arası 50gün ne zaman dışarı çıksak onlarınki ortalığı yıkar benimki arabasında uyurdedim mehmetin nazarı değdi sürekli söyleniyodu
okumazmıyım sürekli okuruz kendi nazarımızda değer diyeo gün nerdeyse hepimiz okuduk eşim kucağına aldı okurken buda elini emmeye başaldı öyle uyuya kaldı
oylemiymiş ne kaa güzel işte yavrum ya bizim buralar ne kadar geç ısınırsa o kadar iyi benim kız sıcağı hiç sevmiyor yazın napcaz bilmemTam olarak yaz ayı ne zaman gelecekkk.. nisan da serin geçecekmişş..
sizin oralar başka annemm.. istanbulda yaz ayını fazla yaşayamaz oldukk...siz serinliğe ..biz sıcağa hasrett..oylemiymiş ne kaa güzel işte yavrum ya bizim buralar ne kadar geç ısınırsa o kadar iyi benim kız sıcağı hiç sevmiyor yazın napcaz bilmem
Tam olarak yaz ayı ne zaman gelecekkk.. nisan da serin geçecekmişş..
kuvvetle muhtemel çünkü 3aile buştuk biriyle kızların arası 50gün ne zaman dışarı çıksak onlarınki ortalığı yıkar benimki arabasında uyurdedim mehmetin nazarı değdi sürekli söyleniyodu
okumazmıyım sürekli okuruz kendi nazarımızda değer diyeo gün nerdeyse hepimiz okuduk eşim kucağına aldı okurken buda elini emmeye başaldı öyle uyuya kaldı
evet canım hazirann valla topu topu 3 ay yaşıyoruz terkedecem tee.. bu istanbulu bu yüzden kedi gibi ben severim sıcağıı..huzur gelir mutluluk gelirr..bana..Haziranda yaz ayına girecez kısmetse,nisan ayı genelde yağmurlu olurya.
Kesin nazardır işte,senin kız uyurken diğeri ortalığı yıkmış.