Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Maksat şenlensin yavruu.. bende ara veririm sütlülerden sonra heleki dünden sonraa valla pes dedim yani o kadar zorlandım nete yüklerkenn..
Dün problemdi ya internetimiz bu sabah geldi bizimde .. Ben konu açınca önce bilgisayarda dosya yapıuorum sonra telefonuma atıyorum Çünkü kesiliyo sürekli benimde başıma gelmişti ordan akıllandım sen de öyle yap rahat olur , riskli olmaz

ayy kuzumm yaa değer tabi değmezmii annesi sen onu bol bol nas surelerini okuu..

Nazara inanırım kesin birilerinin nazarı değmiştir
kuvvetle muhtemel çünkü 3aile buştuk biriyle kızların arası 50gün ne zaman dışarı çıksak onlarınki ortalığı yıkar benimki arabasında uyur dedim mehmetin nazarı değdi sürekli söyleniyodu
ayy kuzumm yaa değer tabi değmezmii annesi sen onu bol bol nas surelerini okuu..
okumazmıyım sürekli okuruz kendi nazarımızda değer diye o gün nerdeyse hepimiz okuduk eşim kucağına aldı okurken buda elini emmeye başaldı öyle uyuya kaldı

yavruu.. allah sağlık versin evlatlarımıza kolay büyümüyorlarr...

oylemiymiş ne kaa güzel işte yavrum ya bizim buralar ne kadar geç ısınırsa o kadar iyi benim kız sıcağı hiç sevmiyor yazın napcaz bilmem
sizin oralar başka annemm.. istanbulda yaz ayını fazla yaşayamaz oldukk...siz serinliğe ..biz sıcağa hasrett..

Tam olarak yaz ayı ne zaman gelecekkk.. nisan da serin geçecekmişş..

Haziranda yaz ayına girecez kısmetse,nisan ayı genelde yağmurlu olurya.

Kesin nazardır işte,senin kız uyurken diğeri ortalığı yıkmış.

Haziranda yaz ayına girecez kısmetse,nisan ayı genelde yağmurlu olurya.

Kesin nazardır işte,senin kız uyurken diğeri ortalığı yıkmış.
evet canım hazirann valla topu topu 3 ay yaşıyoruz terkedecem tee.. bu istanbulu bu yüzden kedi gibi ben severim sıcağıı..huzur gelir mutluluk gelirr..bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…