Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
amiiin canım öyle valla burda iki bebek öldu biri daha 15 günlük biri 3 yasında haberlerde görmüşsündür belki insanın içi gidiyor bişi olcak diye
Allah korusunn böyle haberleri okumamaya çalışıyorum acaip oluyorum kendime gelemiyorum bir müddett..

insann sanal alemde birine gıcık olurmu yaaa kii şu anda o kadar gıcığımki .. yorumlarına ne bu yaaa. ıykkk..

insann sanal alemde birine gıcık olurmu yaaa kii şu anda o kadar gıcığımki .. yorumlarına ne bu yaaa. ıykkk..
Olurr neden olmasın, sanaldan da olsa frekansın tutmayabiliyor, ya da yazım şeklinden kullandığı cümlelerden rahatsız olup sevmeyebiliyorsun, göz ardı butonu bu gibi şeyler için var :)

Kimm kimmm özelden yaz valla sır olurr aramızda valla valla valla bakk
Melahatim benim

Olurr neden olmasın, sanaldan da olsa elektriğin tutmayabiliyor, ya da yazım şeklinden kullandığı cümlelerden rahatsız olup sevmeyebiliyorsun, göz ardı butonu bu gibi şeyler için var :)

Melahatim benim
gerçekten doğru samimi olup olmadıklarını bile anlıyorsun pinkomm demek bu elektrik cidden dikkate alınması gereken bir enerjiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…