- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
amiiin canım öyle valla burda iki bebek öldu biri daha 15 günlük biri 3 yasında haberlerde görmüşsündür belki insanın içi gidiyor bişi olcak diyeyavruu.. allah sağlık versin evlatlarımıza kolay büyümüyorlarr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiin canım öyle valla burda iki bebek öldu biri daha 15 günlük biri 3 yasında haberlerde görmüşsündür belki insanın içi gidiyor bişi olcak diyeyavruu.. allah sağlık versin evlatlarımıza kolay büyümüyorlarr...
evet canım hazirann valla topu topu 3 ay yaşıyoruz terkedecem tee.. bu istanbulu bu yüzden kedi gibi ben severim sıcağıı..huzur gelir mutluluk gelirr..bana..
çık gel kız buralarasizin oralar başka annemm.. istanbulda yaz ayını fazla yaşayamaz oldukk...siz serinliğe ..biz sıcağa hasrett..
aynen kesin nazardıHaziranda yaz ayına girecez kısmetse,nisan ayı genelde yağmurlu olurya.
Kesin nazardır işte,senin kız uyurken diğeri ortalığı yıkmış.
Allah korusunn böyle haberleri okumamaya çalışıyorum acaip oluyorum kendime gelemiyorum bir müddett..amiiin canım öyle valla burda iki bebek öldu biri daha 15 günlük biri 3 yasında haberlerde görmüşsündür belki insanın içi gidiyor bişi olcak diye
çık gel kız buralara
aynen kesin nazardı
ah ah ah sıcaklık için gelirim valla..çık gel kız buralara
aynen kesin nazardı
orasıda öyle geldimide fena bunaltıyor insanı..yok anacım yok insanoğluna göre yokk..Geçen yazda çok sıcaktı burası ama nefes bile alamıyorduk yani,bu yaz nasıl olacak bakalım..
bende okumam birini kv aradı söyledi birini arkdaş söylediAllah korusunn böyle haberleri okumamaya çalışıyorum acaip oluyorum kendime gelemiyorum bir müddett..
bu haftasonu buluşalım derlerse buluşmıycamVur valla kafalarına
gel gelah ah ah sıcaklık için gelirim valla..
ne yaptııımmne yaptın sen bakemmm..
iyiyim hamiş sen nasılsınnber kız
hahaha halayın bi ucundaki ben bi ucundaki senTeyyy teyyy içimi açtım kızz hoşgeldin gel bi halay başı ol bana
korkma kız ne tatlısı yaptın diye sordumm..ne yaptııımm
Allah seni hamis hamis dedin gcen gun ruyamda hamileydimnasil islediysen kafama artikiyiyim hamiş sen nasılsın
Çok iyi ya bu
Kimm kimmm özelden yaz valla sır olurr aramızda valla valla valla bakkinsann sanal alemde birine gıcık olurmu yaaa kii şu anda o kadar gıcığımki .. yorumlarına ne bu yaaa. ıykkk..
deliii....... valla yaa çok sinir oluyorum havalı kişiliklere.. boşver kuzum yaaa..Kimm kimmm özelden yaz valla sır olurr aramızda valla valla valla bakk
Olurr neden olmasın, sanaldan da olsa frekansın tutmayabiliyor, ya da yazım şeklinden kullandığı cümlelerden rahatsız olup sevmeyebiliyorsun, göz ardı butonu bu gibi şeyler için var :)insann sanal alemde birine gıcık olurmu yaaa kii şu anda o kadar gıcığımki .. yorumlarına ne bu yaaa. ıykkk..
Melahatim benimKimm kimmm özelden yaz valla sır olurr aramızda valla valla valla bakk
gerçekten doğru samimi olup olmadıklarını bile anlıyorsun pinkomm demek bu elektrik cidden dikkate alınması gereken bir enerjiymiş..Olurr neden olmasın, sanaldan da olsa elektriğin tutmayabiliyor, ya da yazım şeklinden kullandığı cümlelerden rahatsız olup sevmeyebiliyorsun, göz ardı butonu bu gibi şeyler için var :)
Melahatim benim