Sağol canımenemmm vuslatımm sen papatya olmuşsunnn.. yakışır goçumaa.. he valla yazıldımm bizim buralarda ismek var meslek edinme kursları ona kaydoldum canımm şu pastacılığı iyice öğrenmek istiyorum..ne zamandır aklımdaydı.. yapayım şöyle tadıda ,görselliğide güzel güzel pastalar..
yok bitmicek canımm hiç olmassa orda eğlenirim biraz biliyorsun hem ,tada ,hemde görselliği seviyorum ben..yapayım güzel ortam hazırlayayım tatlılarıma ve resimlerini çekeyimm..Sendeki pasta aşkı başka türlü bitmez
İnşaAllah vardır, stres atarım biraz ben de:))Araştır canım ilk fırsatta gidersin
Ben uzun zamandır istiyorum canımsizdemi gidicektinizz. nevrestem istanbulda var bu tür kurslarda ben erteliyordum baktı benim koca bu hatun mutfaktan çıkmıyor gitmek istiyordun gitsene dedi. bende kaydoldumm..
kesinlikle atarım resimlerini canımm ismek var dolu burası harika işlerde öğretiyorlarr..Sağol canım
Bak işte bizim burada ismek yok, sinir oluyorum niye yapmamışlar ki
E artık kursta yaptığın pastalardan resim isteriz
Sonra gelip bize hava atarsınyok bitmicek canımm hiç olmassa orda eğlenirim biraz biliyorsun hem ,tada ,hemde görselliği seviyorum ben..yapayım güzel ortam hazırlayayım tatlılarıma ve resimlerini çekeyimm..
Selam
Nevoş üye isimleri niye kırmızı olmadı
Normalde başına @ ekleyince kırmızı oluyordu da:)
Güncelleme:)
Şimdi kırmızılanmış isimler:))
Tabi canım atılmaz mıİnşaAllah vardır, stres atarım biraz ben de:))
ooo ne güzel sen taşınınca artıkk..bol bol resim atcam bıktırcam sizi.nevrestemmBen uzun zamandır istiyorum canımBurda eve bayağı uzak vaktim olmaz Malatya'da araştırdım varmış oraya taşınmayı bekliyorum
Çok iyi yapmışsın canım
Görüşürüz canım ,mutlu yıllarKızlar ben kaçtım, eşimin doğum günü yarın:) Çocuklarla dışarı çıkıcaz hediye içinGörüşürüz
Hayırlı uzun ömürler olsun hep beraber nice yaşlarını görün canımm..Kızlar ben kaçtım, eşimin doğum günü yarın:) Çocuklarla dışarı çıkıcaz hediye içinGörüşürüz
Biz bıkmayız sen at resimleriooo ne güzel sen taşınınca artıkk..bol bol resim atcam bıktırcam sizi.nevrestemm
Görüşürüz canım ,mutlu yıllar
Hayırlı uzun ömürler olsun hep beraber nice yaşlarını görün canımm..
Yaparım canımm hele bir başlıyayımm mayısın 4 ünde akşam 5..30 da başlicam çalıştığım için akşam seansına yazıldımm.. haftada 3 gün canımm ..Biz bıkmayız sen at resimleriArada anlatım yaparsın bizde faydalanırız
Çok iyi yapmışsın canımYaparım canımm hele bir başlıyayımm mayısın 4 ünde akşam 5..30 da başlicam çalıştığım için akşam seansına yazıldımm.. haftada 3 gün canımm ..
Çok iyi yapmışsın canımAllah kolaylık versin,çok eğlenceli olur
enemmm vuslatımm sen papatya olmuşsunnn.. yakışır goçumaa.. he valla yazıldımm bizim buralarda ismek var meslek edinme kursları ona kaydoldum canımm şu pastacılığı iyice öğrenmek istiyorum..ne zamandır aklımdaydı.. yapayım şöyle tadıda ,görselliğide güzel güzel pastalar..