- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ne guzel hayırlı olsun sımdıden:)Yaparım canımm hele bir başlıyayımm mayısın 4 ünde akşam 5..30 da başlicam çalıştığım için akşam seansına yazıldımm.. haftada 3 gün canımm ..
Aynen ne guzel ısler cıkarıyolar bende meraklıyım buralarda da yok neyazıkkı kurs falanYa ne guzel yapmissin.bayilirim bende pasta yapmaya.bazen videolarini izliyorum ne guzel susluyolar oyle agzim acik kaliyor.yapda bizde senden ogreniriz
Supermıs o zaman cocukta dusunuyorsanız hıc vaktın olmaz zaten sıkılmaya:)Can sikintisi ilk baslarda oluyordu ama oyalanicak bir suru sey buluyorum.mutfakti,temizlikti,dikis nakisti falan derken bi bakmisim aksam oluyor.aile ozlemi oluyor tabi ama Allahtan her iki uc ayda bir gidiyorum.
efserinde emeğini göz ardı edemeyiz teşekkür ederim minnoş hemşom benmBen seni zorladım bu kategori ve sütlü nuriye için hakettiğimi düşünüyorum
Hayırlı olsun Hemşom
Bende bu kım dedım hayırlı olsun papatyaYenilenme yaptım Nevoş tanımadın mı
Sen mi yaptın ben de diyorum kendiliğinden mi düzeldi Sağol kuzum
Güzel mi yeni nickim
Harbimi minik tatlumu bir kez daha kutlarım ...
Bana verilmeyen oylari da kınar siyah çelenk bırakırım bütün KK bayanlarının profiline ...
Kendim yapar kendim yerim hih sizlere
teşekkür ederim lunaamm niye sıkıldın kız,aç unutma beniyi izlesıkıldım ya harbimmm tebrik ederim : *
ay felç olucam onu izlersem kaç senelik dizi ya oyhteşekkür ederim lunaamm niye sıkıldın kız,aç unutma beniyi izle
Ben harbinin izlemesinden bile geçirecek durumdayımay felç olucam onu izlersem kaç senelik dizi ya oyh
Sağol canımm veririm tabii.. çok eğlenceli olacakAa ne guzel hayırlı olsun sımdıden:)
Tıyoları sende bıze verırsın tamam
Bende ,, bendeee..kınarımm bitirdi bizi sütlü nuriyee..Harbimi minik tatlumu bir kez daha kutlarım ...
Bana verilmeyen oylari da kınar siyah çelenk bırakırım bütün KK bayanlarının profiline ...
Kendim yapar kendim yerim hih sizlere
Ciddi ciddi izliyormu onuBen harbinin izlemesinden bile geçirecek durumdayım
unutmakmı aslaa bir kaç sayfa öteye bak yavruu..Unuttunuz dimi beni unutun unuutunnn uuunuutunnnn beni unutunnnnnnnn
Hemde gözünü bile kırpmadanCiddi ciddi izliyormu onu
ay harbiden hiç beklemezdim yaniHemde gözünü bile kırpmadan
bende canım o görselliğe aşık oldum zatii neler çıkıyor ortaya..Ya ne guzel yapmissin.bayilirim bende pasta yapmaya.bazen videolarini izliyorum ne guzel susluyolar oyle agzim acik kaliyor.yapda bizde senden ogreniriz