Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Oo dusundugum gıbıymıs :) can sıkıntısı olur bıraz ama ınsan sevdıgıyle heryerde mutludur sadece aılelerden ayrı kalmak uzuyo ınsanı.. Bu aralar yogunluk o zaman kolay gelsın:)

Can sikintisi ilk baslarda oluyordu ama oyalanicak bir suru sey buluyorum.mutfakti,temizlikti,dikis nakisti falan derken bi bakmisim aksam oluyor.aile ozlemi oluyor tabi ama Allahtan her iki uc ayda bir gidiyorum.

Selam:KK25:

Nevoş üye isimleri niye kırmızı olmadıo_O
Normalde başına @ ekleyince kırmızı oluyordu da:)

Güncelleme:)

Şimdi kırmızılanmış isimler:))

Yenilenme yaptım Nevoş tanımadın mı:KK70:
Sen mi yaptın ben de diyorum kendiliğinden mi düzeldi:-) Sağol kuzum:KK60:
Güzel mi yeni nickim:rolleyes:
İyi yapmıssın canım hayırlı olsun:KK60:Tanımadım vallahi:KK70:imzayada dikkat etmedim:KK53:Nevoş deyince kim bu dedim profile koştum:KK70:
Canım sağına ve soluna birşey eklersen çıkmıyor boşluk olması gerekiyor:KK19:

Ben de gitmek istiyordum, benden önce davranmışsın:KK12: Hatta Nevoşla konusu geçmişti geçen:) Hayırlı olsun canım:KK60:
enemmm vuslatımm sen papatya olmuşsunnn.. yakışır goçumaa.. he valla yazıldımm bizim buralarda ismek var meslek edinme kursları ona kaydoldum canımm şu pastacılığı iyice öğrenmek istiyorum..ne zamandır aklımdaydı.. yapayım şöyle tadıda ,görselliğide güzel güzel pastalar..:KK68:

Bizden önce davranmış değil mi:63:Benim Malatya'ya gitmem lazım zaten burda zor:KK12:Orda sordum var,şehirde küçük bir şekilde gidebilirim:KK73:
sizdemi gidicektinizz. nevrestem istanbulda var bu tür kurslarda ben erteliyordum baktı benim koca bu hatun mutfaktan çıkmıyor gitmek istiyordun gitsene dedi. bende kaydoldumm..

X