Mutfak hep seni çağırıyorÖyle demiştimmve katıldım haa. tüh banao zaman mutfak beni çağırıyoo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutfak hep seni çağırıyorÖyle demiştimmve katıldım haa. tüh banao zaman mutfak beni çağırıyoo..
Sen kaçarsın benim kaçacak yerim yokYapar mı yapar Kaçarız bizde
Oo dusundugum gıbıymıs :) can sıkıntısı olur bıraz ama ınsan sevdıgıyle heryerde mutludur sadece aılelerden ayrı kalmak uzuyo ınsanı.. Bu aralar yogunluk o zaman kolay gelsın:)
Hesetten nevrestem yaa.. bu mesleği bırakıp ahçımı olsam acepp....pasta kursuna yazıldım nevrestemm biraz enerjimi kursta tüketeyimm.Mutfak hep seni çağırıyor
Ayy ne güzel yapmışsınBende çok istiyorumHesetten nevrestem yaa.. bu mesleği bırakıp ahçımı olsam acepp....pasta kursuna yazıldım nevrestemm biraz enerjimi kursta tüketeyimm.
Bende bu kim diyorumProfile gidip baktımSelam
Nevoş üye isimleri niye kırmızı olmadı
Normalde başına @ ekleyince kırmızı oluyordu da:)
Yenilenme yaptım Nevoş tanımadın mıBende bu kim diyorumProfile gidip baktım
Yeni nick hayırlı olsun
Düzelttim canım
napam canım biraz enerji harcicam valla değişik ,,değişik pastalar,,git vallaa.Ayy ne güzel yapmışsınBende çok istiyorum
İyi yapmıssın canım hayırlı olsunTanımadım vallahiimzayada dikkat etmedimNevoş deyince kim bu dedim profile koştumYenilenme yaptım Nevoş tanımadın mı
Sen mi yaptın ben de diyorum kendiliğinden mi düzeldi Sağol kuzum
Güzel mi yeni nickim
Sendeki pasta aşkı başka türlü bitmeznapam canım biraz enerji harcicam valla değişik ,,değişik pastalar,,git vallaa.
Ben de gitmek istiyordum, benden önce davranmışsın Hatta Nevoşla konusu geçmişti geçen:) Hayırlı olsun canımnapam canım biraz enerji harcicam valla değişik ,,değişik pastalar,,git vallaa.
İyi yapmıssın canım hayırlı olsunTanımadım vallahiimzayada dikkat etmedimNevoş deyince kim bu dedim profile koştum
Canım sağına ve soluna birşey eklersen çıkmıyor boşluk olması gerekiyor
Bizden önce davranmış değil miBenim Malatya'ya gitmem lazım zaten burda zorOrda sordum var,şehirde küçük bir şekilde gidebilirimBen de gitmek istiyordum, benden önce davranmışsın Hatta Nevoşla konusu geçmişti geçen:) Hayırlı olsun canım
enemmm vuslatımm sen papatya olmuşsunnn.. yakışır goçumaa.. he valla yazıldımm bizim buralarda ismek var meslek edinme kursları ona kaydoldum canımm şu pastacılığı iyice öğrenmek istiyorum..ne zamandır aklımdaydı.. yapayım şöyle tadıda ,görselliğide güzel güzel pastalar..Ben de gitmek istiyordum, benden önce davranmışsın Hatta Nevoşla konusu geçmişti geçen:) Hayırlı olsun canım
Benim kafa pek ayık değil işletsen olurdu
Sağol canım Bilseydim işletirdim seni biraz
EvetBizden önce davranmış değil miBenim Malatya'ya gitmem lazım zaten burda zorOrda sordum var,şehirde küçük bir şekilde gidebilirim
sizdemi gidicektinizz. nevrestem istanbulda var bu tür kurslarda ben erteliyordum baktı benim koca bu hatun mutfaktan çıkmıyor gitmek istiyordun gitsene dedi. bende kaydoldumm..Bizden önce davranmış değil miBenim Malatya'ya gitmem lazım zaten burda zorOrda sordum var,şehirde küçük bir şekilde gidebilirim
Araştır canım ilk fırsatta gidersinEvet
Bizim burada var mı acaba ya, bir araştırayım ben de:))