- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Pro casperler:)) İyiyim canım, senBıyıkları batar bunun 
Aynen bende de öyle gözüküyor nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pro casperler:)) İyiyim canım, senBıyıkları batar bunun 
Aynen bende de öyle gözüküyor nasılsın
İyiyim canım çok şükürPek görünmüyorsun neler yapıyorsunHoşbuldum canım İyiyim, sen nasılsın Evet birtek kendimi görüyorum altta
Canım 3 gün migren ataktaydı, kafamı kaldıramıyordum, hep yattım Bugün ağrımadı çok şükür:)İyiyim canım çok şükürPek görünmüyorsun neler yapıyorsun
EvetBıyıkları hariç sorun yok yani
bende iyiyimm canimmPro casperler:)) İyiyim canım, sen
Geçmiş olsun vuslatcim,migren için hacemat yapiliyor duydun mu hiç?Canım 3 gün migren ataktaydı, kafamı kaldıramıyordum, hep yattım Bugün ağrımadı çok şükür:)
Bende yapabilirdim bunu Pişti olurmuşuz :))Karşılığı geldi pinkim... Kurdan kebabı Eki Görüntüle 1496881 veeee...kalburabastı..... Eki Görüntüle 1496882 optummmm...seni yavru
Çok geçmiş olsun canımUmarım tekrarlamazCanım 3 gün migren ataktaydı, kafamı kaldıramıyordum, hep yattım Bugün ağrımadı çok şükür:)
Tamam canım nasıl istersen acelesi yokNevoşum röportajı pc ye geçip oradan cevaplayıp yollucam:) Telefondan 1 saatte yazarım
Sağol canım Evet duydum, hatta arkadaşım da yaptırdı, bana da ısrarla yaptır diyor ama ben korkuyorum ondanGeçmiş olsun vuslatcim,migren için hacemat yapiliyor duydun mu hiç?
buda mı gol değil be,bu da mı goool değillll
Benm teyzem yaptiriyor. Diyor ki ben 15 sene kendime işkence etmişim boş yere. Onunki 1. Tip hemde. Işıkta bile duramiyor,karanlik odada 3-4 gün atak geçene kadar yatiyorSağol canım Evet duydum, hatta arkadaşım da yaptırdı, bana da ısrarla yaptır diyor ama ben korkuyorum ondan
buda mı gol değil be,bu da mı goool değillll
Çok geçmiş olsun canımUmarım tekrarlamaz
Sağol canım İnşaAllah, gerçekten fena ağrıyor tuttumu, günlük aktiviteyi donduruyor, hiçbirşey yapamıyorumTamam canım nasıl istersen acelesi yok
Sen kimden yanasin yamıhhhbuda mı gol değil be,bu da mı goool değillll
nevreste,biz diet derdindeyiz yaz geliyor diye siz tatlı derdindesiniz of ofİyiyim canım çok şükürPek görünmüyorsun neler yapıyorsun
ben ikinizide tutuyorum
Harbi savaş istedi bende savaşıyorum
ben ikinizden de yanayım arbbiiimmmmSen kimden yanasin yamıhhh
Cryptic sana nuriye verirdim ama geç kaldin biz yidik onu yanevreste,biz diet derdindeyiz yaz geliyor diye siz tatlı derdindesiniz of of
Yalanççıııben ikinizden de yanayım arbbiiimmmm