Siteden almayalı çok oldu. Gs nin kendi sitesinden değil de ürünlerini satan yerlerden alırsan daha kısa sürede gelir. Ne zaman doğum günü ne almak istiyorsun?Öyle olduAslında farklı birşey almak istiyorum ama birşeyde gelmiyor aklıma. İhtiyacı olan birşeyi de yok GS sitesinden almayı düşündüm ama son anda aklıma geldi, gönderim süreci uzun sürdüğü icin vazgeçtim, yetişmez diye. Çok da güzel ürünler vardı ya
Geçmiş olsunn canımm .. şifalar olsunn bahar ayındandırrr..:))
Bugün iyiyim canım3 gündür başım fena ağrıyordu, şimdi iyiyim:)
Kendi sitesinde lisanslı ürünler var ya o yüzden almak istiyorumSiteden almayalı çok oldu. Gs nin kendi sitesinden değil de ürünlerini satan yerlerden alırsan daha kısa sürede gelir. Ne zaman doğum günü ne almak istiyorsun?
Sağol canımGeçmiş olsunn canımm .. şifalar olsunn bahar ayındandırrr..
Anlaşmalı yerlerdekiler de lisanslı tatlım :)Alışveriş merkezi yok mu yakınlarda orda vardır gs store.Kendi sitesinde lisanslı ürünler var ya o yüzden almak istiyorum1 Mayıs iş ve emekçi bayramı:) Eşim diyor ki bak ben doğdum diye bayram ilan edildi Tshirt alıcaktım oradan. Spor ayakkabısı yok aslında onu mu alsam ki
Yok canım ya burda yokAnlaşmalı yerlerdekiler de lisanslı tatlım :)Alışveriş merkezi yok mu yakınlarda orda vardır gs store.
Doğru demiş :)))
Tamam tatlım görüşürüz, dikkat et kendinePinkom ben şimdilik çıkıyorum, görüşürüzÖneri olarak aklına birşey gelirse söyle bana:))
Günaydınnn hatunumm hiç işlerin bitmiyorr kadın seninn ...dur biraz yahuu..
Daha ne olsun bacim benimde aksam vardi bi elmali turta yaptim yter vallaÖksüz kalmışş bu topikk anamda anamm.. çok işim var çokk....kızlarr cumartesi misafirim var menüm şudur..
mercimek çorbası
bohça kebabı ama tavuklu..vee pilavv..salata..ayran. çayın yanınada kan portakal soslu chiskek..iyimidir.. ne eklenebilir başkaaa.
evet canım bencede yeterDaha ne olsun bacim benimde aksam vardi bi elmali turta yaptim yter valla
Nihayettt bekle bekle,, ne bu beee.. meraktan patlıyoruz burdaa yahuu..yarin geliyorum muthis tarifimle
Hımmm anladım canımm aynı bizimkilerde öylee sen bekarmıydınn.. yaa valla sohbet ediyoruz ama hiç tanımıyoruz birbirimizii.. kaç yaşındasın yavruu senn..
En iyisini yapmışlar be yavruu.. bakıcı bulmak zorr valla iyi bakmışsınn 4 buçuk yıll ne kadar seviliyorlarr..dimii bende abimin oğluna bakmıştım bir buçuk sene kerata şimdi ilk okul 3 e gidiyorr.. bazen burda kaçamak yapıyom yok 28 yok 29 diye nerdee 3 gün önce 31 bitti 32 ye girdimm..5 senem bitti evlendim teee. bir oğlum var 5 yaşın içindee..canım ben bekarım benim kardeşim evli çocukları var iki tane iki yıldır ben bakıyorum bakıcı sorunu yasadılar sonra ben geldim bakıcı bulana kadar dur dediler bakıcıya falan bakmadılar.tam iki senedir burdayım bundan öncede büyük yigenime bakmıştım 2,5 yıldır.
evli değilim çocuğum yok ama çocukları bir 9 ay taşımadım öyle seviyorum ve peşlerinde dolaşıyorum.39 yaşındayım önceden yazmıştım çoğunuzdan büyüğüm
En iyisini yapmışlar be yavruu.. bakıcı bulmak zorr valla iyi bakmışsınn 4 buçuk yıll ne kadar seviliyorlarr..dimii bende abimin oğluna bakmıştım bir buçuk sene kerata şimdi ilk okul 3 e gidiyorr.. bazen burda kaçamak yapıyom yok 28 yok 29 diye nerdee 3 gün önce 31 bitti 32 ye girdimm..5 senem bitti evlendim teee. bir oğlum var 5 yaşın içindee..
allah bağışlasın evladını kakaom bir de kız evladın olsun istiyorsan tabiki,büyüyüorlar evet benimkisi anaokuluna gidiyor teyzesi birazdan gelicek servise gidicem vaktim öyle geçiyor.
şimdi annemler geldi onlar kalıp ben konyaya gitsem on onbeş sonra gelsem diyorum bakalım çocuklardan ayrılamıyorum.
bakalım ne yapıcam
Gel konyaya
Doğrudur ayrılamıyor insann benimki kreşe gidiyor sağolsun babaannesi bakıyorr.. ben iş ,,evv,,evv,,işş öyle geçiyor zamann rabbim tüm çocuklara sağlık ,,sıhhat versin canım ben kaçar tee. mesaim bittii. oğlumu alıp eve .. görüşürüz canımm..allah bağışlasın evladını kakaom bir de kız evladın olsun istiyorsan tabiki,büyüyüorlar evet benimkisi anaokuluna gidiyor teyzesi birazdan gelicek servise gidicem vaktim öyle geçiyor.
şimdi annemler geldi onlar kalıp ben konyaya gitsem on onbeş sonra gelsem diyorum bakalım çocuklardan ayrılamıyorum.
bakalım ne yapıcam