Çıkma zaten yamihimmmselaaammm nevoşumartık çıkmam buralardan
zaten son 2 aydır ömrüm kk da geçiyor,bak 2009 yılında üye olmuşum,son iki ayda diğer yıllardan daha fazla mesaj yazmışım,tamam çıkmamÇıkma zaten yamihimmm
Afiyet olsun canim nbermerhaba ben yemeğimi yedim kızları bekliyorum
nber nevos
Çıkma tabi prensesimselaaammm nevoşumartık çıkmam buralardan
İyiyim canım sen nasılsınAfiyet olsun canim nber
nber nevos
Çünkü benimleyeni tanıştınzaten son 2 aydır ömrüm kk da geçiyor,bak 2009 yılında üye olmuşum,son iki ayda diğer yıllardan daha fazla mesaj yazmışım,tamam çıkmam
teşekkürederim,siz neden yarışmaya katılmıyorsunuz,duyduğuma göre harika tatlılar yapıyormuşsunuz,nevreste dediAfiyet olsun canim nber
nber nevos
bak bu doğru arbiim,seninle ve sizlerleÇünkü benimleyeni tanıştın
suan pilim bitmis durum da bugun cok is kesti yikadik bende dus alcaktim kv ben hallederim git sen dedi ben cikana kadar yikmis ortaligin kandincagizin eli ayagi dolasmis bandaji taktirmamisİyiyim canım sen nasılsınKızın nasıl oldu
Prensesim en önce benimle tanışıyorsunbak bu doğru arbiim,seninle ve sizlerle
Allah kolaylık versin canımsuan pilim bitmis durum da bugun cok is kesti yikadik bende dus alcaktim kv ben hallederim git sen dedi ben cikana kadar yikmis ortaligin kandincagizin eli ayagi dolasmis bandaji taktirmamis
Nevos iyi calisrirmis seni camcazimteşekkürederim,siz neden yarışmaya katılmıyorsunuz,duyduğuma göre harika tatlılar yapıyormuşsunuz,nevreste dedi
Şefimiz yarışmacı arayışındaNevos iyi calisrirmis seni camcazimbenim kiz durmuyor artik katilmak isterdim ama bi sonraki yarismaya belki
Oda olmasa iyce bunalcam yaa allah razı olsun valla bide yarin babaanne geliyor hemen aradim babaanne gelcem dedi dedim tamam sen talha gelince ortaligi toparlastir gerisini ben hallederim dediAllah kolaylık versin canımKayınvalidenden Allah razı olsun
Ellerinize sağlık HanımlarKarşılığı geldi pinkim... Kurdan kebabı Eki Görüntüle 1496881 veeee...kalburabastı.....Eki Görüntüle 1496882 optummmm...seni yavru
Ellerine. Sağlık hatunnn.. Enfes görünüyor
Çok şanslısın canım maşaallahOda olmasa iyce bunalcam yaa allah razı olsun valla bide yarin babaanne geliyor hemen aradim babaanne gelcem dedi dedim tamam sen talha gelince ortaligi toparlastir gerisini ben hallederim dedi