- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
varsında bitmiş hali değill. yarım halini koymuşlarr..aaa nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varsında bitmiş hali değill. yarım halini koymuşlarr..aaa nerde
Günaydınnn hatunumm hiç işlerin bitmiyorr kadın seninn ...dur biraz yahuu..Günaydınlar hayırlı sabahlar olsun hepimize dışarı çıkacam bugün işlerim var
Annenler gelmiş canım gözün aydınmnn..
Annenler gelmiş canım gözün aydınmnn..
konyaydı değilmi niye gidiyorlarki ürününüz filanmı varr.. gerçi kış ayında ne ürünüü.. benimde kendi annemler trabzon ofa giderlerr. çayımız var canımm nisanın başında giderler kurban bayramından sonra gelirlerr. on dan sordumm..saol bitanem geldiler beraberiz onlarla hasret giderdik bol bol
konyaydı değilmi niye gidiyorlarki ürününüz filanmı varr.. gerçi kış ayında ne ürünüü.. benimde kendi annemler trabzon ofa giderlerr. çayımız var canımm nisanın başında giderler kurban bayramından sonra gelirlerr. on dan sordumm..
Bu ne kız gözümü açtım 30 bildirim :)Tamam hafta sonu olmasınn ..
Hımmm anladım canımm aynı bizimkilerde öylee sen bekarmıydınn.. yaa valla sohbet ediyoruz ama hiç tanımıyoruz birbirimizii.. kaç yaşındasın yavruu senn..babam buralarda sıkılıyor çevreleri akrabalar hep konyada bir araya gelip vakit geçiriyorlar canım
iki bekar kardeşim var konyada çalışıyorlar onlarla birlikte kalıyorlar buraya gelip babam en fazla on onbeş gün kalıyor.evini istiyor.annem bir kaç ay kalıyor.
hazirana kadar kalır annem beraber döneriz artık.
yaşlılar evlerinde daha rahat ediyorlar bide altın kafesteki kuş misali illa memleket başka diyorlar
Akşam size cevap verirken uyuya kalmışımm işe geldim bir baktımm bir sürü bildirimm anca cevap yazdım yavruu..Bu ne kız gözümü açtım 30 bildirim :)
Hmm anladım iyi bakalım :)Akşam size cevap verirken uyuya kalmışımm işe geldim bir baktımm bir sürü bildirimm anca cevap yazdım yavruu..
Selam vuslatım hoş geldin
Hoşbuldum Pinkom, nasılsınHmm anladım iyi bakalım :)
Selam vuslatım hoş geldin
İyiyim tatlım smileylerim gitmiş sen nasılsın? :)Hoşbuldum Pinkom, nasılsın
:))İyiyim tatlım smileylerim gitmiş sen nasılsın? :)
Nazar mı değiyor sana nedir :) Aman iyi ol:))
Bugün iyiyim canım 3 gündür başım fena ağrıyordu, şimdi iyiyim:)
Yok kuzum bahar aylarının başlarında hep böyle oluyor, ya migrenim tutuyor ya da midem ağrıyor: (Nazar mı değiyor sana nedir :) Aman iyi ol
Yani evet bu kadar sene de tüketmişsindir :)) İhtiyacının olduğu bir şey yok mu?Ya Pinkom bana hediye tavsiyesi ver:) Eşimin doğum günü yaklaşıyor, alınabilecek bütün hediyeleri aldım aklımda birşey yok:)
Öyle oldu Aslında farklı birşey almak istiyorum ama birşeyde gelmiyor aklıma. İhtiyacı olan birşeyi de yok GS sitesinden almayı düşündüm ama son anda aklıma geldi, gönderim süreci uzun sürdüğü icin vazgeçtim, yetişmez diye. Çok da güzel ürünler vardı yaYani evet bu kadar sene de tüketmişsindir :)) İhtiyacının olduğu bir şey yok mu?