Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
saol bitanem geldiler beraberiz onlarla hasret giderdik bol bol
konyaydı değilmi niye gidiyorlarki ürününüz filanmı varr.. gerçi kış ayında ne ürünüü.. benimde kendi annemler trabzon ofa giderlerr. çayımız var canımm nisanın başında giderler kurban bayramından sonra gelirlerr. on dan sordumm..

babam buralarda sıkılıyor çevreleri akrabalar hep konyada bir araya gelip vakit geçiriyorlar canım

iki bekar kardeşim var konyada çalışıyorlar onlarla birlikte kalıyorlar buraya gelip babam en fazla on onbeş gün kalıyor.evini istiyor.annem bir kaç ay kalıyor.

hazirana kadar kalır annem beraber döneriz artık.

yaşlılar evlerinde daha rahat ediyorlar bide altın kafesteki kuş misali illa memleket başka diyorlar

Hımmm anladım canımm aynı bizimkilerde öylee sen bekarmıydınn.. yaa valla sohbet ediyoruz ama hiç tanımıyoruz birbirimizii.. kaç yaşındasın yavruu senn..

Ya Pinkom bana hediye tavsiyesi ver:) Eşimin doğum günü yaklaşıyor, alınabilecek bütün hediyeleri aldım aklımda birşey yok:)

Yani evet bu kadar sene de tüketmişsindir :)) İhtiyacının olduğu bir şey yok mu?
Öyle oldu Aslında farklı birşey almak istiyorum ama birşeyde gelmiyor aklıma. İhtiyacı olan birşeyi de yok GS sitesinden almayı düşündüm ama son anda aklıma geldi, gönderim süreci uzun sürdüğü icin vazgeçtim, yetişmez diye. Çok da güzel ürünler vardı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…