Tamam sen yapBen sana pasta yaparım
Bugün şekersiz kek yaptım güzel oldu
Komple şekersiz mi? Ne kattın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen yapBen sana pasta yaparım
Bugün şekersiz kek yaptım güzel oldu
İyiyim canım sağolH b canim iyi senden naber alismaya calisiyoruz iste canim bugun disari cikardim magzya goturdum ikindinde yikadik bandaj cikinca leyfini gor bi
Komple şekersizTamam sen yap
Komple şekersiz mi? Ne kattın?
Hmm tatlandırıcı birşey var yani :) kayısım gelsin bende deneyeyimKomple şekersiz
2 yumurta
2 bardak süt
1 fincan yoğurt
1 kase kayısı
1 tatlı kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı kakao
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı yulaf unu
1 paket kabartma tozu
1/2 kahve fincanı sıvı yağ
Bunları koydum Kayısı ile tatlandıÇok şaşırdım tadına
Kayısıları ıslatttım yumuşayınca rondoda çektimDiyet için çok uygunHmm tatlandırıcı birşey var yani :) kayısım gelsin bende deneyeyim
Eline sağlık sen yaparsın da kötü olur mu zaten
Benim diyet yapasım yok artıkKayısıları ıslatttım yumuşayınca rondoda çektimDiyet için çok uygun
Sağol canım
Benimde öyle1 Hafta sonra Malatya'ya gideceğim orda diyet falan kalmazDönüşte korumak için dikkat ederim..Benim diyet yapasım yok artık
Merhaba Nevoş.İyiyim canım.Bugün menüde zeytinyağlı biber dolmasi,beşamel soslu kaşarlı patates ve elmalı pasta vardı.Pizzadan vazgeçtim.Adra'cım merhaba nasılsınNeler yaptın bugün
Ağlar yineBenimde öyle1 Hafta sonra Malatya'ya gideceğim orda diyet falan kalmazDönüşte korumak için dikkat ederim..
Senin ihtiyacın yok gerçiHarbi diyet yapsın
Ellerinize sağlık canım bunlar çok güzel olmuşlarMerhaba Nevoş.İyiyim canım.Bugün menüde zeytinyağlı biber dolmasi,beşamel soslu kaşarlı patates ve elmalı pasta vardı.Pizzadan vazgeçtim.
Aman oda sürekli ağlıyorNede olsa okuyamazAğlar yine
O diyet yapmaz nevoş, sporu da canı ne zaman isterse o zaman yapıyo zaten
Tarçın da tat vermiştir canım.Eline sağlık.Afiyet olsun.Komple şekersiz
2 yumurta
2 bardak süt
1 fincan yoğurt
1 kase kayısı 10-12 tane
1 tatlı kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı kakao
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı yulaf unu
1 paket kabartma tozu
1/2 kahve fincanı sıvı yağ
Bunları koydum Kayısı ile tatlandıÇok şaşırdım tadına
Ben varımkim war
İyiyim canım sen ne yapıyorsunTarif ne zaman geliyorNapyon nevosjm
İyiyim canım sen ne yapıyorsunTarif ne zaman geliyor
Tamam ne zaman istersenKara ekmegi izliyorum cuma izleyemediydim . Pazar gunu ins ekliycem belki yarinda olabilir bilmiyorum yani alisverise cikmam lazim
Tamam ne zaman istersen