Kolay gelsin canımBen bunu yapacam galiba.Zaten yabancı değil.Ne bulursa yesin.
İyi geceler.
İyi geceler Adra'cım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canımBen bunu yapacam galiba.Zaten yabancı değil.Ne bulursa yesin.
İyi geceler.
Ayyy canımsınnnteşekkür ederimm 30 dan sonra doğum günü kutlamamak lazım aslında beybiii..imdatttt yaşlanıyoruzzzz...Kakao dogumgununmu bugunnn.o zaman sana benden bi pasta.bol cikelatali.
nice guzel yillarin olsun insallahEki Görüntüle 1491938
Şey.kem, küm bennn bir zamanlar şef ikenn o işi çok iyi yapmıştım basıyordum tüm topikleriii..Haklısın şef gelip yarışmaya katılmaları için üyeleri ikna etmeli
Hıhhh sen bu lafı dedinyaa nevreste asla unutmazzz yandın sen yavruu..Kapişalik
nice mutlu senelere ..evladına sağlık ,,huzur,, mutluluk, diliyorumm efserrimm..Alışırsınız canım. Benim cadının yarın doğum günü biz aile arasında gecen cumartesi erken kutlama yaptık şimdi yarın için küçük bir kutlama daha yapacağım
Iste kalcasinda kalca gelişimi geriligi varya ondan onerdiMalatya canım doktor neden önerdi?
amiin inşallahbende kullanmadım ınsallah yararı olur sıze
Gunaydın herkeseGünaydınlarrrrr...
gunaydin canimGünaydınlarrrrr...
Günaydın canimGunaydın herkese
Konuyu yanlıs yere acmıssınız bıt pazarı alıyorum satıyorum bolumu var oraya acmalısınızgunaydin ben yeni uyeyim de osse marka gozlugumu satmak istiyorm nasil ilan verebilirm acaba yardmci olurmusnz
Hıhhh sen bu lafı dedinyaa nevreste asla unutmazzz yandın sen yavruu..
nasılsın canımm okuyorum yazılarını bebeğin için canım benim erken tehşis konulduğu için şanslı ,,senin gibi bir annesi var şanslı,, birazcık mücadele ,,2 ay sonra bitiyor sıkıntıı.. bide ben ana kucağı kullandım oğlumdaa çok rahat ettimm tavsiye ederim ama doktora danış muhakkak..gunaydin canim
selam
saolsın canım benimgeçicek inşallah bizde de anakucağı var dr kanguru önerdi kanguru arayışındayımnasılsın canımm okuyorum yazılarını bebeğin için canım benim erken tehşis konulduğu için şanslı ,,senin gibi bir annesi var şanslı,, birazcık mücadele ,,2 ay sonra bitiyor sıkıntıı.. bide ben ana kucağı kullandım oğlumdaa çok rahat ettimm tavsiye ederim ama doktora danış muhakkak..
Bundan demiyormusun canımm..saolsın canım benimgeçicek inşallah bizde de anakucağı var dr kanguru önerdi kanguru arayışındayım
Ne trip yapıyorsun