- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
orası neresiiigünaydın tariflerin hepsi birbirinde güzel
nerde o 22 derece bizim burda kar yağıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası neresiiigünaydın tariflerin hepsi birbirinde güzel
şuan ürgüpteyimorası neresiii
sen hangi şehirdesin kız neresi orası
ne güzel biz daha üşüyoruz burda canımm..valla özledim sıcağıı..
Almanya sehrı burasıgünaydın tariflerin hepsi birbirinde güzel
aa çok enteresan bende Mersindeyim,burda da hava limoni biraz. soguk ve yağışlışuan ürgüpteyim
pamuk şeker gibi yağıyor cnm ama güneşi özledimaa çok enteresan bende Mersindeyim,burda da hava limoni biraz. soguk ve yağışlı
nisan da ısınır diye beklerken hava iyice soğudu yaaapamuk şeker gibi yağıyor cnm ama güneşi özledim
son demleri 1hafta sonra düzelir umarımnisan da ısınır diye beklerken hava iyice soğudu yaaa
pamuk şeker gibi yağıyor cnm ama güneşi özledim
Sızın oralar sıcak bolge cok surmez ısınırnisan da ısınır diye beklerken hava iyice soğudu yaaa
Enemmm biriniz ürgüpte,,biriniz mersinde,, biriniz almanyada,,biriniz orduda, napıyonuz oralarda yavv.. gelin istanbulaa. yerleşinn..son demleri 1hafta sonra düzelir umarım
Ispanyada var uluslararası yemek topıgıEnemmm biriniz ürgüpte,,biriniz mersinde,, biriniz almanyada,,biriniz orduda, napıyonuz oralarda yavv.. gelin istanbulaa. yerleşinn..
istanbulda kaybolurum valla teyzemler orada geliriz ara sıraEnemmm biriniz ürgüpte,,biriniz mersinde,, biriniz almanyada,,biriniz orduda, napıyonuz oralarda yavv.. gelin istanbulaa. yerleşinn..
valla japonlar soğuk demiyo şortla geziyolarSızın oralar sıcak bolge cok surmez ısınır
Buralara gec gelıyo yaz
Son demleri zaten canım ama dün istanbulda öyle soğuk vardıki kar soğuğuydu resmenn....Sızın oralar sıcak bolge cok surmez ısınır
Buralara gec gelıyo yaz
Alışkanlık canım bende istanbulsun yapamam senelerdir buralardayımm.. memleketime gideyim en fazla 15 gün sonra özlerim istanbulumuu..istanbulda kaybolurum valla teyzemler orada geliriz ara sıra
valla japonlar soğuk demiyo şortla geziyolar
öyle canım herkes nerde mutluysa orda olsun yazın fıkır fıkır olur oralarAlışkanlık canım bende istanbulsun yapamam senelerdir buralardayımm.. memleketime gideyim en fazla 15 gün sonra özlerim istanbulumuu..
nasıl yani bak merak ettim şimdi biz giremiyormuyuz gerçi girsek ne olur elin ispanyollarını nasıl anlicazz..Ispanyada var uluslararası yemek topıgı
evet canımm gürültülü ama fıkır, fıkır,,öyle canım herkes nerde mutluysa orda olsun yazın fıkır fıkır olur oralar
olsun canımm kazalardan belalardan korusun mevlam..unutmadan başta canım kocacımın sonra tüm polislerimizin polis günü kutlu olsun