Konuşturmayın şunu Allah aşkına, gününde zaten görmüyon muNey bırakıyor orayı anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşturmayın şunu Allah aşkına, gününde zaten görmüyon muNey bırakıyor orayı anlayamadım
Yap pinkom zonra mahcup olmaAnnesi onu doğururken hastahaneye yetişememiş, fırlayarak çıkmış bizim ki
Kalkıp hazırlık yapayım bari
Çoştu bizim kızKonuşturmayın şunu Allah aşkına, gününde zaten görmüyon mu
Sokağa atacak haline yok bakican tabiSen nasi biseysin ya
Birakabilir bende iki tane var nasilsa hic yadirgamam
Bebeği bak mevzu sun nevosum; pinko kazayla hamile kalmış,kocası istemiyo. Bende dedim yazik aldirma çocuğu, B Be_Ni_1012 . De dedi ki,dogursun musaitiz. Yani ben sahiplenirim dedi,anladin mi? Bende musait bi yere birakir pinko dedimNeyi bırakıyor orayı anlayamadım
Iyi o zaman seneye olabilir1 sene 4 aylık evliyiz anca :))
Özendirin bakim Doğumdan çok korkuyorum terapiye gitmem lazım önden
Öyle kolay mı bırakmakSokağa atacak haline yok bakican tabi
Bebeği bak mevzu sun nevosum; pinko kazayla hamile kalmış,kocası istemiyo. Bende dedim yazik aldirma çocuğu, B Be_Ni_1012 . De dedi ki,dogursun musaitiz. Yani ben sahiplenirim dedi,anladin mi? Bende musait bi yere birakir pinko dedim
Sokağa atacak haline yok bakican tabi
Bebeği bak mevzu sun nevosum; pinko kazayla hamile kalmış,kocası istemiyo. Bende dedim yazik aldirma çocuğu, B Be_Ni_1012 . De dedi ki,dogursun musaitiz. Yani ben sahiplenirim dedi,anladin mi? Bende musait bi yere birakir pinko dedim
Tüh mahrum kaldın bu zevkten Nevoş.Çoştu bizim kız
Tatlıyıda yaptı bunun şerefine tatlı yapta diyemiyorum
Zalım pinkoÖyle kolay mı bırakmak
Oyy hanne başka ya çok tatlıIyi o zaman seneye olabilir
Dogumuda sezeryan yapariz olur biter hicbisey hissetmezsin
Kiz dunyanin en tatli mis kokulusu onlar ozendirmek icin bkz. Hanne ben gormedim hanneyi ama sen gordun nasi tatli dimi
taze anne meryem anlatir sana dogumuda
Nevos bana zulm etmek için mi geldin dünyayaNe güzel uğraşıyordum böyle kolay olması beni memnun etmedi
Pinko nerde bırakırım yazdı. Tüm hikayeyi sen uydurdunZalım pinko
Aaaaa evet nerden bildinNevos bana zulm etmek için mi geldin dünyaya
Ozelden konustuk biz nevosum,tek başıma çare bulamadım sizle paylasmak istedim. Hersey yegenimin iyiliği icinPinko nerde bırakırım yazdı. Tüm hikayeyi sen uydurdun
Hainn gadinnnnAaaaa evet nerden bildin
Ozelden konustuk biz nevosum,tek başıma çare bulamadım sizle paylasmak istedim. Hersey yegenimin iyiliği icin
Ne hainliğimi gördünüzHainn gadinnnn
Tamam sen hele bi karar ver hallederiz korkulariniOyy hanne başka ya çok tatlı
Nasip ya düşününce, gelip herkesten akıl alırım
Velev ki özelden anlatıyorum. Niye ortaya döküyon hain arkadaşOzelden konustuk biz nevosum,tek başıma çare bulamadım sizle paylasmak istedim. Hersey yegenimin iyiliği icin