- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Hımmmmm...cevap veremiyorumm bilir kişi gelmesi lazımm...yavruu..Dün akşam pc yi de açtım bakayım aynı mı diye pc de de aynı sorun var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmmmm...cevap veremiyorumm bilir kişi gelmesi lazımm...yavruu..Dün akşam pc yi de açtım bakayım aynı mı diye pc de de aynı sorun var
Eşimin de benim de memleket Ordu ama eşim dolayısıyla geldik buraya:)aaa. ee sen memleket nereee....???
Hımm anladımm ...özlüyormusun istanbulu..yada ileriki zamanda gelmeyi düşünüyormusunuz..Eşimin de benim de memleket Ordu ama eşim dolayısıyla geldik buraya:)
Ttneti arayacağım birazdan bakalım bilgi alabilecek miyimHımmmmm...cevap veremiyorumm bilir kişi gelmesi lazımm...yavruu..
İlk zamanlar çok özlüyordum hatta ara ara ağlıyordum Ama artık İstanbul ' da yaşamaya korkuyorum burası daha sakin İstanbul'a göre... Orada olsam çocuklarımı okula bile göndermeye korkarım: (Hımm anladımm ...özlüyormusun istanbulu..yada ileriki zamanda gelmeyi düşünüyormusunuz..
aaa.. bak o konuda haklısın çocuklar için çok ideal değil burası hep dikkat ,,hep dikkatt..İlk zamanlar çok özlüyordum hatta ara ara ağlıyordum Ama artık İstanbul ' da yaşamaya korkuyorum burası daha sakin İstanbul'a göre... Orada olsam çocuklarımı okula bile göndermeye korkarım: (
Abovvv ne oldu kuzu kızdırmış seni birii.. vuslat baksana şuna kırmızı olmuş bu pinko.. haaa az daha seni tebrik ediyordum yavru.. harbinin paylaşımındann o var ya oo..
Aynen canım, bir de ben çok evhamlıyım orada olsam çocuklar okuldan dönene kadar kafamda kurar dururumaaa.. bak o konuda haklısın çocuklar için çok ideal değil burası hep dikkat ,,hep dikkatt..
He ya adımı çıkardı dün Kız o çok fena ben bile hamileyim sandım bi anAbovvv ne oldu kuzu kızdırmış seni birii.. vuslat baksana şuna kırmızı olmuş bu pinko.. haaa az daha seni tebrik ediyordum yavru.. harbinin paylaşımındann o var ya oo..
o kadar yani senin bilmediğini mi biliyor acep dedirtti sanaa..He ya adımı çıkardı dün Kız o çok fena ben bile hamileyim sandım bi an
Yine ne oldu kız
Hikaye yazdı bildiğin, kocası istemiyor aldıracaktı bilmem ne Bende dedim acaba öyle de ben mi unutuyorumo kadar yani senin bilmediğini mi biliyor acep dedirtti sanaa..
Hiçç bugün çabuk bitsin istiyorum Napıyorsun vuslatımYine ne oldu kız
sen giriyonmu yemek sitelerine dermişim...
al bendende o kadar bende bitsin istiyorum cuma yaa iki gün tatil..Hikaye yazdı bildiğin, kocası istemiyor aldıracaktı bilmem ne Bende dedim acaba öyle de ben mi unutuyorum
Hiçç bugün çabuk bitsin istiyorum Napıyorsun vuslatım
merhaba dostlarrr
iyiyim canımm sen nasılsınmerhaba.nasilsin
vay bee kadın her yerde kadınn,, biz konuşuruzda onlar konuşmazmı..kızz burada saat öğlen 1.. 30 orada şu an kaçç.. bak bunuda merak ettimm..Yemek sitelerine girmiyorum ama ayni boyle kadinlar kulubu gibi bi sitesi var.topiklerde konusuyo hatunlar.arada bakiyorum
napıyorsun böğürtlen pembee..merhaba dostlarrr