- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
amin canımolsun canımm kazalardan belalardan korusun mevlam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımolsun canımm kazalardan belalardan korusun mevlam..
Anlamadım topıkte @dmrsd arkadas varya ıspanyada yasıyor ondan dedım heryerden var uluslararasıyız dıyenasıl yani bak merak ettim şimdi biz giremiyormuyuz gerçi girsek ne olur elin ispanyollarını nasıl anlicazz..
bak ben nasıl anladım olayıı . sen almanyadasın yaaa. sanıyorumkii netten ispanyolların yemek sitelerinede giriyon yazışıyon, tarif alıyon .. allah beni netmeyee..Anlamadım topıkte @dmrsd arkadas varya ıspanyada yasıyor ondan dedım heryerden var uluslararasıyız dıye
Butun polıslerımızın gunu kutlu olsun o zamanunutmadan başta canım kocacımın sonra tüm polislerimizin polis günü kutlu olsun
Allahta senı guldursun emı kahkaha attım sabah sabahbak ben nasıl anladım olayıı . sen almanyadasın yaaa. sanıyorumkii netten ispanyolların yemek sitelerinede giriyon yazışıyon, tarif alıyon .. allah beni netmeyee..
kafa bi dünya dosyalarla uğraşmaktann..Allahta senı guldursun emı kahkaha attım sabah sabah
amin cnmButun polıslerımızın gunu kutlu olsun o zaman
Vatanımız ıcın calısan tum polıslerımıze sonsuz tesekkurler Allah basımızdan eksık etmesın askerımızı polısımızı
getir boş boş duruyoz birazıylada biz uğraşalımkafa bi dünya dosyalarla uğraşmaktann..
Dogrudur cnm kolay gelsınkafa bi dünya dosyalarla uğraşmaktann..
ihracat dosyaları senin olsunn.. geç beyanname yazmayaa..getir boş boş duruyoz birazıylada biz uğraşalım
ihracat dosyaları senin olsunn.. geç beyanname yazmayaa..
nasıl yani bak merak ettim şimdi biz giremiyormuyuz gerçi girsek ne olur elin ispanyollarını nasıl anlicazz..
bak ben nasıl anladım olayıı . sen almanyadasın yaaa. sanıyorumkii netten ispanyolların yemek sitelerinede giriyon yazışıyon, tarif alıyon .. allah beni netmeyee..
Ben doğma büyüme İstanbul'luyum ama 6-7 sene önce Ordu' ya geldik mecburen:)Enemmm biriniz ürgüpte,,biriniz mersinde,, biriniz almanyada,,biriniz orduda, napıyonuz oralarda yavv.. gelin istanbulaa. yerleşinn..
bi gir pc ye kadınn.. yedin ömrümü kopuyorda kopuyo..Bu net delirtecek beni 10 dakikadır bir mesajı yazamadım sürekli kopuyor
aaa. ee sen memleket nereee....???Ben doğma büyüme İstanbul'luyum ama 6-7 sene önce Ordu' ya geldik mecburen:)
valla yavru bende bana güldümm..Hahaha bu yoruma cok guldum.Allah iyiligini versin.
sen giriyonmu yemek sitelerine dermişim...Kiz onlar bi sekilde anlatiyolar valla kendilerini sana.yok ispanyolca bilmiyom diyosun hala vidi vidi konusuyolar.mecbur anlican
Dün akşam pc yi de açtım bakayım aynı mı diye pc de de aynı sorun varbi gir pc ye kadınn.. yedin ömrümü kopuyorda kopuyo..