- 3 Nisan 2019
- 437
- 500
Amin... Size de çok geçmiş olsun canım, Allah hastalık dert vermesin kuzucuklara...Çok şükür canım gerçekten çok kötü etkileniyor minnaklar ,benim kızda küçükken ishal kusma geçirmiş susuz kalmıştı haliyle fena Zayıflamıştı perişan olmuştu. Allahım korusun tüm minnakları.
Amin kuzum ,çok şükür.Amin... Size de çok geçmiş olsun canım, Allah hastalık dert vermesin kuzucuklara...
Kızım da 200gr vermiş hemencecik. Zaten daha 6 buçuk kilo bir şey.. Neyse Rabbim kötüsünden korusun çok şükür iyileşiyor
Sütaş paketi gönderiliyor:)Kazanana ne odul veriliyor acaba
2.yarışma bitti.3.yarışma sofraları eklendi4. sofrayı beğenmiştim ama 5. sofraya vermiştim oyumu, cumartesi son yarışma değilmi, kalabalık bir aile sofrası kurmak istiyorum 2. ciyi geç gördüm yetişemedim, ben inanılmaz seviyorum masabaşında kalabalık aile ile yemek yemeyi , kazanmak amaçlı değil keyif için katılıcam
Abla 2hazıran dıe yazıyor son katılım 2hazıranda yollama durumu varmı2.yarışma bitti.3.yarışma sofraları eklendi
Oylama akşam üzerin başlıyor oylama başlayana kadar olur sanırım ama en net bilgi tabiAbla 2hazıran dıe yazıyor son katılım 2hazıranda yollama durumu varmı
O gün iftar saatinden 1-2 saat sonraya kadar olur canım:)Çünkü 9-10 gibi oylamayı başlatıyorum:)Abla 2hazıran dıe yazıyor son katılım 2hazıranda yollama durumu varmı
Yeni başladık canım Pazara kadar zamanımız varBu sefer pek katilan olmamis, herkes temizlikte sanirim
2. Yarismasa birinci olan arkadasi tebrik ederim bu arada
Teşekkür ederimBu sefer pek katilan olmamis, herkes temizlikte sanirim
2. Yarismasa birinci olan arkadasi tebrik ederim bu arada
Hayırlısı olsun canımSonuncuya katılacaktım ama misafirlerimiz birden oturunca fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı sanırım katılamayacağım
Dierinde 15le giris yapincaYeni başladık canım Pazara kadar zamanımız var
Evet ya bide o var..Sonuncuya katılacaktım ama misafirlerimiz birden oturunca fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı sanırım katılamayacağım
Teşekkürler:)Nevreste foto problemi tamamdır ....