- 8 Nisan 2017
- 56.755
- 297.014
Ben net görmedim ama zevkli kadın güzeldirAnam aman kiradayım sen kiradamısın öyleyse hiç bulaşmaneyapalım olan o bacım ben azerin eve bayıldım
Enazından kendiniZinmiş kuzu İmkan oldukça azar azar yaptırabilirsinBen net görmedim ama zevkli kadın güzeldir
Ev kendimizin ama gireli 7-8 sene oldu hala aldığımız şekilde duruyor dolaplar kapılar
Çok eski yapı değildi ama sevmiirim bir çok şeyini ://
Ben hiç bişey yaptırmak da istemiyorum eşim hadi memlekete uerleselim dese bugün toplarim esyalarimiEnazından kendiniZinmiş kuzu İmkan oldukça azar azar yaptırabilirsin
Hadiyaa orda durasın yokki yaptırasında gelmezBen hiç bişey yaptırmak da istemiyorum eşim hadi memlekete uerleselim dese bugün toplarim esyalarimi
Eşim burda doğmuş büyümüş onun da benim sülale de Manisa da lbizi şuan buraya bağlayan tek sebep işi ve kayınvalideHadiyaa orda durasın yokki yaptırasında gelmeziş dolayısı ilemi ordasınız
Parantez içine alalım(KV )Eşim burda doğmuş büyümüş onun da benim sülale de Manisa da lbizi şuan buraya bağlayan tek sebep işi ve kayınvalide
Sagol bebüsümmMutfağı çok güzel
Böyle evleri görünce yakasim geliyor benim evi
Bir oncekinde bende cekiyordum baktim poz veriyolarSonuncuya katılacaktım ama misafirlerimiz birden oturunca fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı sanırım katılamayacağım
Bir oncekinde bende cekiyordum baktim poz veriyolarbozuntuya vermedim cektimde koymamistim fotografi
bizimkiler boşver otur ne yapcan fotoğrafı ölmüşüz açlıktan dedi
Sorun şu ki kayınpeder kayınvalide sülale de Manisa da ama kaynanam eşinin ailesi orda diye gitmek istemiyorParantez içine alalım(KV )sen epey kalıcısın orda :))
Kaynana kendi taraflarından gelinde kaynanadan bıkkın oldu bu bir garip döngüSorun şu ki kayınpeder kayınvalide sülale de Manisa da ama kaynanam eşinin ailesi orda diye gitmek istemiyor
Belli olmaz benim adam eserekli
Çikolatalı güllaç yaptım:)aksama sekerpare yapiyorum kizlar sizler neler yapiypsunuz
Offff o nasil kiÇikolatalı güllaç yaptım:)
Sütünde kakao var:)Offff o nasil ki
Offf oyyy anammSütünde kakao var:)
Arasına çikolata parçaları ve ceviz-fındık çok güzel oldu:)
Ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsunOfff oyyy anammhepsi birden bizimde sariyerde bir tatlicimiz var gunduzoglu offf gullaci efsanedir ama cikölatali hic denemedimEki Görüntüle 2275567 bugun buydu dun trilece yaptim cocuklar sagolsun birakmadilar bunada sekerfare diyolar