Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Anam aman kiradayım sen kiradamısın öyleyse hiç bulaşma neyapalım olan o bacım ben azerin eve bayıldım
Ben net görmedim ama zevkli kadın güzeldir

Ev kendimizin ama gireli 7-8 sene oldu hala aldığımız şekilde duruyor dolaplar kapılar

Çok eski yapı değildi ama sevmiirim bir çok şeyini ://

Ben net görmedim ama zevkli kadın güzeldir

Ev kendimizin ama gireli 7-8 sene oldu hala aldığımız şekilde duruyor dolaplar kapılar

Çok eski yapı değildi ama sevmiirim bir çok şeyini ://
Enazından kendiniZinmiş kuzu İmkan oldukça azar azar yaptırabilirsin

Sorun şu ki kayınpeder kayınvalide sülale de Manisa da ama kaynanam eşinin ailesi orda diye gitmek istemiyor

Belli olmaz benim adam eserekli
Kaynana kendi taraflarından gelinde kaynanadan bıkkın oldu bu bir garip döngü

Sütünde kakao var:)
Arasına çikolata parçaları ve ceviz-fındık çok güzel oldu:)
Offf oyyy anamm hepsi birden bizimde sariyerde bir tatlicimiz var gunduzoglu offf gullaci efsanedir ama cikölatali hic denemedimbugun buydu dun trilece yaptim cocuklar sagolsun birakmadilarbunada sekerfare diyolar

Offf oyyy anamm hepsi birden bizimde sariyerde bir tatlicimiz var gunduzoglu offf gullaci efsanedir ama cikölatali hic denemedimEki Görüntüle 2275567 bugun buydu dun trilece yaptim cocuklar sagolsun birakmadilarbunada sekerfare diyolar
Ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun
Geçen yıla kadar Oglumda öyle diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…