- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Anlamadım canım. 1.yarışmayı mı soruyorsun 2kişilik diye?
evet evet 4. masanın masası kaç kişilikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım canım. 1.yarışmayı mı soruyorsun 2kişilik diye?
buldum ama teşekkür ederimAnlamadım canım. 1.yarışmayı mı soruyorsun 2kişilik diye?
4.masa her seferinde aynı kişi olmuyor ki canım. Gönderim sırasına göre sıralanıyor. Sofra sahiplerini sadece Nevreste abla biliyor bu yüzden, oylama bitiminde sahiplerini açıklıyor. 2.sofra şu kişinin, 6.sofra bu kişinin gibievet evet 4. masanın masası kaç kişilikti
Geçmiş olsun canım, Rabb'im acil şifâ versin. Nazara mı geldi acaba canımSevincim yarıda kaldı ya. Bebeğim birden kusmaya başladı, tam 7kere fışkırarak kustu hastaneye geldik, serum takıldı, kan alındı. Çok şükür şimdi daha iyi kuzum.. Dua bekliyoruz teyzeleri..
Yok canım ya niye nazar olsun, Allahın izniyle herkes bebek gördüğünde maşallah diyorGeçmiş olsun canım, Rabb'im acil şifâ versin. Nazara mı geldi acaba canım
Teşekkürler canımLezzetliCipetpet tebrikler canım
Kıyamam yaa geçmiş olsun kuzum inşallah bian önce iyileşir ,öp minnakıYok canım ya niye nazar olsun, Allahın izniyle herkes bebek gördüğünde maşallah diyor
Bebeğimin besin alerjisi var, diyet açmaya başlıyorduk.. Kızım da nezle oldu bir haftadır. Alerjik bronşite dönüşmüş. Kusunca da sıvı kaybı olmuş, o yüzden serum ve bulantı kesici vs verildi gece..
Teşekkürler canım. Bugün daha iyi. Sabah kendi doktoruna da gittik elhamdulillahKıyamam yaa geçmiş olsun kuzum inşallah bian önce iyileşir ,öp minnakı
Allah şifa versin kuzuya diş döneminde olabiliyor gribal enfeksiyon belirtileriTeşekkürler canım ❤
Anladım canım, İyileşir İnşaAllah bir ana önceYok canım ya niye nazar olsun, Allahın izniyle herkes bebek gördüğünde maşallah diyor
Bebeğimin besin alerjisi var, diyet açmaya başlıyorduk.. Kızım da nezle oldu bir haftadır. Alerjik bronşite dönüşmüş. Kusunca da sıvı kaybı olmuş, o yüzden serum ve bulantı kesici vs verildi gece..
Allah razı olsun canımAllah şifa versin kuzuya diş döneminde olabiliyor gribal enfeksiyon belirtileri
Çok şükür canım gerçekten çok kötü etkileniyor minnaklar ,benim kızda küçükken ishal kusma geçirmiş susuz kalmıştı haliyle fena Zayıflamıştı perişan olmuştu. Allahım korusun tüm minnakları.Teşekkürler canım. Bugün daha iyi. Sabah kendi doktoruna da gittik elhamdulillah
geçmiş olsun yok demek istediğim o değildi anlatamadım ama buldum zaten sorumun cevabını4.masa her seferinde aynı kişi olmuyor ki canım. Gönderim sırasına göre sıralanıyor. Sofra sahiplerini sadece Nevreste abla biliyor bu yüzden, oylama bitiminde sahiplerini açıklıyor. 2.sofra şu kişinin, 6.sofra bu kişinin gibi
Ben 1. yarışmaya katılmadım mesela. 2.yarışmada 4.sırada yollamışım o yüzden 4.sofra olmuştum. Bu yarışmaya da henüz katılmadım, bebeğim hasta olduğu için fırsat bulamayabilirim...
Peki canım teşekkürlergeçmiş olsun yok demek istediğim o değildi anlatamadım ama buldum zaten sorumun cevabını