Başta ;
K Kazen bey olmak üzere;
@balbocuuu ,@Lunya ,@MaviKuplik ,@Reyyan__ ,minik kalp0753 ,@Canfeb ,@Zipzip- , ervanazlim ,@Hannaz ,@yagmurlar67 ,@soffty ,@ada81 ,@maralalmila ,@Began ,@Kova hatunu ,@sarfansari ,@solmez ,@askbahcem ,@kucukkuzum ,@TurkuazKrampon ,@Hayatinanlamisensin ,@smyr35 ,@Belkibiumut ,@Layeste ,@Ruya Naz0 ,@Alonya03 ,@Matchteacher ,@EnisaE ,@Birbardakcay ,@Gamze Derin ,@1994mucuzeikizlerim ,@Ekinoksssi ,@Hemsireehaniimm ,@elfclk84
Hepinize oylarınız için çooooook Teşekkür Ederim BallarımmmYüreğinizden öpüyorum cansınızz
Benim bamya çorbasınada oy vermiştiniz ondada kaybettim bundada artık oy vermenize sevinsek bir dert sevinmesek ayrı dertKime oy versem kaybediyor bu sebeple çok üzgünüm : (
2.Sütaş yarışmasında bana oy vermiştiniz, kazanmıştımKime oy versem kaybediyor bu sebeple çok üzgünüm : (
Başta ;
K Kazen bey olmak üzere;
@balbocuuu ,@Lunya ,@MaviKuplik ,@Reyyan__ ,minik kalp0753 ,@Canfeb ,@Zipzip- , ervanazlim ,@Hannaz ,@yagmurlar67 ,@soffty ,@ada81 ,@maralalmila ,@Began ,@Kova hatunu ,@sarfansari ,@solmez ,@askbahcem ,@kucukkuzum ,@TurkuazKrampon ,@Hayatinanlamisensin ,@smyr35 ,@Belkibiumut ,@Layeste ,@Ruya Naz0 ,@Alonya03 ,@Matchteacher ,@EnisaE ,@Birbardakcay ,@Gamze Derin ,@1994mucuzeikizlerim ,@Ekinoksssi ,@Hemsireehaniimm ,@elfclk84
Hepinize oylarınız için çooooook Teşekkür Ederim BallarımmmYüreğinizden öpüyorum cansınızz
Ahh sormaa ballllkızz çok az bir farkla kaybetmişsin
2.Sütaş yarışmasında bana oy vermiştiniz, kazanmıştım
Ahh sormaa ballll
İnşallah balll gidip bakıp duruyorum arttımı oy diye pek bi umut yok ama olsun bakembıdahaki yarışmada inşalah
İnşallah balll gidip bakıp duruyorum arttımı oy diye pek bi umut yok ama olsun bakem
Aynen kuzucummmbekleyelim bakalım canım
Abi diğer tarafta oy verdigin önde gidiyorKime oy versem kaybediyor bu sebeple çok üzgünüm : (
Tek tek teşekkür etmeye fırsat bulamadan yeni yarışma başladı, o yüzden etiketleyemedim. Bu vesileyle tekrardan teşekkür ederimhadi ya ? hep kaybeden tarafa oy verdiğimden ona dikkat etmemişim demek ki
Bende onun farkına vardımKime oy versem kaybediyor bu sebeple çok üzgünüm : (
Hayırlı olsun canım afiyet ilr yersiniz inşaallahHesiye sutas pakedi geldi sonunda :)
Hayırlı olsun canım afiyet ilr yersiniz inşaallah
Bu konuda paylaşır mısın?
Sponsor - Ödüller
Afiyet ile yersiniz inşaallah canım hayırlı olsun :KK200: :KK68: :nazar: Çok teşekkür ederim ablacım çok sagol 😍❤️❤️www.kadinlarkulubu.com
Bunların sonuçları nerede aciklaniyorSütaş ürünü bence tarih kadar geçerli :)Gerek yok bence
İlk sayfada oylardan belli kimin birinci olduğuBunların sonuçları nerede aciklaniyor