- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
Oda çokzel olmuş amaTenceresiz kaldim anne kuzu bak benden gören o elitlikten çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda çokzel olmuş amaTenceresiz kaldim anne kuzu bak benden gören o elitlikten çıkıyor
Hangisinden bahsediyon bacıııOda çokzel olmuş ama
12 mi ne yer sufrasıHangisinden bahsediyon bacııı
Giz yoksam düşündüğümmüüüü oo12 mi ne yer sufrası
Yok vallah o ben değilimGiz yoksam düşündüğümmüüüü oo
HımmYok vallah o ben değilim
Varımda o değilim
Asla olmam elitimmi diyorsunVarımda o değilim
Yok beee bildiğin köylüyüm ben ama yer sofram yok cimri herif almıyorAsla olmam elitimmi diyorsun
Senin herif elit o vakit .masan varmış benim o yok almadım kirada olunca. Yemek talbasınıda ananem akıl etmiş can can bak burada kullanmak nasip olduYok beee bildiğin köylüyüm ben ama yer sofram yok cimri herif almıyor
Bende çıkmıştım bu sefer çok elitim ya boşver minik dedim sen elit elit takilTenceresiz kaldim anne kuzu bak benden gören o elitlikten çıkıyor
Hadi canııım hangisi Acep seni elit hatun seniiiBende çıkmıştım bu sefer çok elitim ya boşver minik dedim sen elit elit takil
Bilmem ki hangisiHadi canııım hangisi Acep seni elit hatun seniii
Her allahın günü burdayım ama hiç takip etmiyom valla bi evlaefeninki kaldı aklımdaBilmem ki hangisi
Mutfağı çok güzelHer allahın günü burdayım ama hiç takip etmiyom valla bi evlaefeninki kaldı aklımda
BencedeMutfağı çok güzel
Böyle evleri görünce yakasim geliyor benim eviBencede
Anam aman kiradayım sen kiradamısın öyleyse hiç bulaşma neyapalım olan o bacım ben azerin eve bayıldımBöyle evleri görünce yakasim geliyor benim evi