Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Sağolasın canım senden de İyi çok şükür balkonda suyla oynuyor artık havalar sıcak diye izin veriyorum arabalarını yıkıyor eğleniyor kendince ☺ Salih nasıl Yusuf ile anlaşıyorlar mı

Oh oh ne güzel salihle yusuf da artık yavaş yavaş oyun oynayacak kıvama gelmeye başladı maşallah

Sevincim yarıda kaldı ya. Bebeğim birden kusmaya başladı, tam 7kere fışkırarak kustu hastaneye geldik, serum takıldı, kan alındı. Çok şükür şimdi daha iyi kuzum.. Dua bekliyoruz teyzeleri..
Çok geçmiş olsun canımRabbim şifa versin

yanlis anlasilmisim.oy kullanicagim fakat bazi yemekler zahmetli ama sirf görüntü cok net degil diye güzel görüneni secsem haksizlik olucak.Ayrica menüler detayli oldugu ve cok oldugu icin karar veremedim.

yanlis anlasilmisim.oy kullanicagim fakat bazi yemekler zahmetli ama sirf görüntü cok net degil diye güzel görüneni secsem haksizlik olucak.Ayrica menüler detayli oldugu ve cok oldugu icin karar veremedim.
Anladım canım mesela birinci olandan daha zahmetli yemekler sırf görsel için geride kalabiliyor

Herkes hak ediyor ama bazen şans götürüyor bu işi yapacak bişey yok yani

4 numaralı sofra sahibi valla kusura bakma aklıma takıldı misafirin mi var diğerinde iki kişilik hatırlıyorum diye aklımda hangi bir şarkı sözü dile takılır akla gelmeyince insan deli olurya öyle oldum resmen niyeyse

Anlamadım canım. 1.yarışmayı mı soruyorsun 2kişilik diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…