Sağolasın canım senden deİyi çok şükür balkonda suyla oynuyor artık havalar sıcak diye izin veriyorum arabalarını yıkıyor eğleniyor kendince ☺ Salih nasıl Yusuf ile anlaşıyorlar mı
Ne güzel maşallah onlara hep iyi anlaşırlar inşallahOh oh ne güzelsalihle yusuf da artık yavaş yavaş oyun oynayacak kıvama gelmeye başladı maşallah
Teşekkürler canımMasallah suphanallah o ne tatlilik
Teşekkürler canım
Çok geçmiş olsun canımSevincim yarıda kaldı ya. Bebeğim birden kusmaya başladı, tam 7kere fışkırarak kustuhastaneye geldik, serum takıldı, kan alındı. Çok şükür şimdi daha iyi kuzum.. Dua bekliyoruz teyzeleri..
3. yarışma için sofraları bekliyoruz
Repliği veriyimmmm
Günaydın minik
Çok geçmiş olsun Allah sifar versin insallahSevincim yarıda kaldı ya. Bebeğim birden kusmaya başladı, tam 7kere fışkırarak kustuhastaneye geldik, serum takıldı, kan alındı. Çok şükür şimdi daha iyi kuzum.. Dua bekliyoruz teyzeleri..
Katılacak mısın?
Çok geçmiş olsun Allah sifar versin insallah
Çok istiyorum hatta bugün birşeyler yaptım ama vakit yoktu özenle hazırlamak içinKatılacak mısın?
Tamam bekleriz daha zamanımız var:)Çok istiyorum hatta bugün birşeyler yaptım ama vakit yoktu özenle hazırlamak için
Kaç gün var abla süresi :))Tamam bekleriz daha zamanımız var:)
3.YarışmaKaç gün var abla süresi :))
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinSevincim yarıda kaldı ya. Bebeğim birden kusmaya başladı, tam 7kere fışkırarak kustuhastaneye geldik, serum takıldı, kan alındı. Çok şükür şimdi daha iyi kuzum.. Dua bekliyoruz teyzeleri..
yanlis anlasilmisim.oy kullanicagim fakat bazi yemekler zahmetli ama sirf görüntü cok net degil diye güzel görüneni secsem haksizlik olucak.Ayrica menüler detayli oldugu ve cok oldugu icin karar veremedim.Söyle bişey var bazıları fotoğraf makinası ile çekiyor bazısı telefon la
Kiminin pikseli düşük yani bu konuda bişey yapılamaz sanırım foto kalitesi düşük diye de oy kullanmaminaz tuhaf olmuş :/
Anladım canım mesela birinci olandan daha zahmetli yemekler sırf görsel için geride kalabiliyoryanlis anlasilmisim.oy kullanicagim fakat bazi yemekler zahmetli ama sirf görüntü cok net degil diye güzel görüneni secsem haksizlik olucak.Ayrica menüler detayli oldugu ve cok oldugu icin karar veremedim.
Anlamadım canım. 1.yarışmayı mı soruyorsun 2kişilik diye?4 numaralı sofra sahibi valla kusura bakma aklıma takıldı misafirin mi var diğerinde iki kişilik hatırlıyorum diye aklımda hangi bir şarkı sözü dile takılır akla gelmeyince insan deli olurya öyle oldum resmen niyeyse