Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

Dün akşamki menüm misafirlikteydim
az sulu haslama et
salata
birazcık yogurlu patates kızarması

daha sonra elma ve portakal yedim

bu sabah
patates salatası
1 k.k kadar peynr
1.5 ceviz
4 zeytn
şekersiz çay

sabah kalkınca 2 bardak su içtim

menun guzel cnm kac kilo verdin bu hafta

hafta sonu kaçamaklı oldu onun için yazmaya bile yüzüm yok
bu sabahı yazıyorum
1 dlm ekmek
şekersnz çay
4 zeytn
biraz yumurta ve peynir
bal işte en son kötüü kendime dur demem lazım artık
ve bi parça kek yedm

Geç gelebildim buraya
menümü yazıyorum
dün akşam bir kase çorba
salata
ve kururulmuş ve yagda kavrulmuş yogurtlu biber
sonra yarım elma

sabah ise
1 k.k peynir
2 cviz
4 zeytn
1 from etmek
biraz sucklu yumurta
şekersiz çay

ögleyn elma yedm akşamada artık evde varsa

Bnm acilen sporuma geri başlamam lazım yaaa ne üşengeç olmaya başladım ben yaaa

işte menü
dün akşam
bir kase şehriye çorbası
birazda patates bugulaması

sonra bir elma ve yarm portakal ve birazda leblebi yedim bunlar fazla oldu farkındaım

bu sabah
1 haş. yumurta
1 k.k. kadar pynir
4 yeşil 1 siyh zytn
2 cvz
1 tane from etimek
şekersz çay

yaa iş yernde kötü bişey yaptım çayla birlikte kek vediler ondan yedim bi dilimm

dün akşam 200 hayali ip ve 10 dakila video eşiliginde göbk ertme egzerszleri

slm canlarım dün akşamki menüm
biraz buılgur pilavı
şehriye çorbsı ve börülce yemegi

sonra bi elma

spor olarak ta 100 hayali ip
her ayak içn 50şer yana dogru bacagı kaldırma
yine her ayak içn 30 ar çapraz mekik
ve bacaklar yukarıda bisiklet çevirme

sabah
şekersiz çay
1 k.k. peynr
4 zeytn
biraz sucuklu yumurta
2 cviz
1 from etimek
çok çok az bal

3.günüm sabah kahvemi ve 4 mink kepekli galeta yedim kızarmış ekmek yerine 4ünü yan yana kyunca 1 etmek kadar ancaydı yani
ögleyn ıspanak ve domates varsı ögle menüsüyle akşamı yer degiğtireyim dedim salata ve yumurtayı işyerine getirdim tek salatayı yedim akşama ıspanakla bitlikte yerim artık yumurtaları meyvemde var bugün ohhh misss

kiloda değişimde var tam 65le başlamıştım 3. günün sabahı yani bugün 63.800 geldim

Selam günlükçüm seneler sonra bir çocuktan sonra ve alınan kilolar lâ ben geldim 61lere kadar düşen kilom sil baştan oldu malesef ve yine kurtarıcım olan isveç diğerine başladım seneler öncesi gibi.bu seneler içerisinde evlendim bi çocuğum oldu emzirme dir felan derken bu zamanlara buldu diyet ve Kilo işi.aslında 61 le evlendim öyle hayalimdeki gibi ellilere düşememiştim ama yinede iyi görünüyordum sonra hamile kaldım baya bi Kilo aldım doğumdan sonra üç veya dördünü verdim ama bu seferde emzirme döneminde aldım en kötü tarafı sekseni gördüm sonra hiç ekmek yememeye başladım ara ara kaçırdığım oldu beş altı ay içerisinde 73 é düştüm şimdi artık harekete geçmem lazım seneler öncesinde başardıysam yine yapabilirim haydi bismillah isveç diyeti 1 günbaşlasınnnnnn ve ne olur destek verin çünkü çok etkiliyor insanı

Sabah kahve içildi öğle iki yumurta domates ve ıspanak yerine bir tane salatalık yendi ve başlangıç kilo 66 bakalım bitirebilirsem sonuç ne olacak hadi hayırlısı

Canım hayırlı olsun kolay gelsin sana, benim de günlüğüm var yazınca daha da motive oluyor insan, inşallah çabucak veririz kiloları. Benim de 16 aylık bir kızım var ve hala emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…