Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

Dünden rapor gece yürüyüşe çıkmıştık bizim cadı dondurma istedi ben ayrı almadım ama prensesiminkinden biraz yedim annelik bunu gerektiriyor du sırf çok yiyip boğazları acımasın diye

Ögle raporu ile birlikte geldim ögle ve akşam öğününü yer değiştirdim biftek yerine tavuk göğsü ve bolca marul maydanoz acır ve yarım domates ve azıcık tuz ve zeytinyağı içerikli salata.akşama kayın validem de olacagım orada da yoğurt ve bi dilimcik salam yerim ve bir porsiyon meyve olur

Herkese iyi geceler isveçin her günü kaçamaklı olmaya başladı ögle ve akşamı yer değiştirmiştim öğlen iyiydi akşam yoğurt salam ve meyvem kalmıştı ilkinde midem kazındı bi küçük armut yedim sonra akşam menüsü kayınvalideme gidecektim orada sadece yoğurt yemem gerekirken yoğurt yerine cacık salam yerine de bir tane domates kıymalı dolma yedim sonrada iki tane kayısı yarın sabah tartı hiç ii şeyler göstermeyecek galiba :mad:

DSC_0147.JPG

Öğle ve akşam yemeği ni yer değiştirdim yağsız pişmiş iki yumurta ıspanak ve domates yerine köz patlıcan köz biber ve domates içine girdi akşamda yeşil salata ve meyve yerim

İşte rapor la geldim dün yatmadan sirkeli su sabah bir kupa şekersiz türk kahvesi küp şeker yerine 2 tane gün kurusu birini yedim biri ara olacak ve bi tane etimek göbek çevresinde incelme 99başlangıç 96gncl ama kötü haber malum gün başladı bu dönem kilo veremem pek ben yani bu İsveç diyetin de önceki verdiğim kiloyu veremeye bilirim kilo dün65.100 bügün 64.500 düşüş var bakalım sonuçlanacak öğleyin bir yumurta kibrit kutusu kadar peynir ve havuç var malum havuç dönemi değil ya salatalık yada acur yicem

Öğle yemeği için bir yumurta peynir havuç yok onun yerine acun bi tane biber

Eklentiler

• 1501152471352-1479462827.jpg
    1501152471352-1479462827.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 33
X